Dardağan mahalleleri geziyor

ADANA (BÖLGE)-CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Seyhan’ın ilçelerini adım adım gezmeye devam ediyor. Ahmet Dardağan, “CHP Seyhan İlçe örgütü olarak pandemi sürecinde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Dardağan, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz’la birlikte gezdikleri mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek şikayet ve dileklerini dinlediler.

Ahmet Dardağan, Emek, Dağlıoğlu, Dumlupınar, Akkapı, Fevzipaşa, Barış ve Aydınlar Mahallesi’ne giderek, mahalle temsilcilerinden mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan ve ilçe örgütü Emek Mahallesi’nde mahalle muhtarı ile birlikte pazardaki esnafı ve vatandaşlara Seyhan Belediyesi tarafından üretilen maske ve takvim dağıtıp sorunları dinledi. Buradan Dağlıoğlu’na mahallesine geçen CHP Seyhan ilçe örgütü, mahalle temsilcileri ile birlikte Seyhan Belediyesi dikim evinde üretilen ürünleri gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine dağıttılar.

Daha sonra Fevzipaşa, Barış ve Aydınlar Mahallesi’ne de geçerek pazarcı esnafı ve vatandaşlara Seyhan Belediyesi tarafından üretilen maksek ve yeni yıl takvimlerini dağıtıp gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, “Pandemi boyunca CHP olarak devamlı halkımızın ve esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da onların sorunlarıyla bire bir ilgilenip çözüm bulmaya çalışacağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor