TARAFTAR İSTEMEDİĞİNDE GİDERİM DEMİŞTİM

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak istifa sebebini açıkladı. Başkan Sancak yaptığı açıklamada, Ömer Şişmanoğlu transferi için bir gün önce taraftarlar ile yapılan görüşmede konuşulan ile bir gün sonra konuşulanların farklı olması ve ultimatom verilmesinden dolayı görevde kalamayacağını ifade etti.

Başkan Sancak, “Beni taraftar istemediğinde giderim demiştim. Birgün önce Şişmanoğlu ile ilgili istişare edeceksin. Doğru diyorsun dayı, Adana Demirspor’a katkısı olacaksa özür dilesin, bizler de destek verelim yolumuza devam edelim diyeceksin. Sonra ültimatomu vereceksin. O zaman orda durmak bana yakışmaz” ifadelerini kullandı. Sancak, “Şu da net bilinsin, verdiğim sözün arkasındayım. Kulübü 58.5 milyon borç ve sıfır futbolcuyla devraldım. Devrederken de aynen öyle devredeceğim. Diğer takım taraftarları kendi kulüpleriyle ilgilensinler. O laf söyleyenler bu kulübe 2 milyona yakın borçları olduğunu bilsinler” diye konuştu.

FUTBOLCULARDAN DESTEK

Adana Demirsporlu futbolcular istifa kararı alan Başkan  Murat Sancak’a desteklerini açıkladı. Mavi-Lacivertli futbolcular istifa ettiğini açıklayan Başkan Murat Sancak’ın görevi bırakmaması için büyük çaba sarf ederken, bazı isimler sosyal medyadan paylaşım yaptı. Emircan Altıntaş başkan ile fotoğrafını paylaşırken, ‘Sensiz asla’ ifadelerini kullandı. Süleyman Koç, ‘Sensiz olmaz’ yazarak başkan ile fotoğrafını paylaştı. Mehmet Akyüz, “Abim, babam, herşeyim senin tek sözünle adım attım ben. Sensiz asla olmaz sen varsan herkes var” açıklamasını yaptı. Taraftarların da başkanın görevi bırakmaması için kampanya başlatacakları ifade edildi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor