ŞİMŞEK HIRS KÜPÜ

Adana Demirspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürüyorlar. 31 Ocak Pazar günü saat 16.00’da oynanacak Boluspor-Adana Demirspor maçını Kocaeli bölgesi hakemi Alper Çetin yönetecek. Çetin’in yardımcılıklarını ise Baran Eraslan ve Gökhan Barcın yapacak.

Mavi-Lacivertlilerde başkanın istifa etmesinden sonra futbolcuların çok daha hırslı oldukları ve hafta sonu oynayacakları Boluspor maçını kazanarak tekrar başkanlarını başlarında görmek istediklerini söylediler.  Antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı, ardınadn gruplara ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla idmana devam etti. Antrenman dar alanda pas çalışması ve Boluspor maçının taktik çalışmasıyla son buldu.

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, “Önümüzde 16 tane final maçı var. Şu an en önemli maçımız ilk oynayacağımız Boluspor maçı. Bolu’da bizi kar yağışı bekliyor ancak kardır, yağmurdur, doludur bizim bahanemiz yok. Allah nasip ederse Boluspor maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Geçen maçta yediğimiz gol bize yakışmadı. Bizim her türlü maçı çevirme gücümüz var. Dakika 94’te de, 95’te de golü atabiliriz. 2-0’da olabilir 3-2 de öne geçebiliriz. Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Bizim o gücümüz var sahada. Oyundan da memnunum ama sadece tek bir üzüm var, yediğimiz gol bize yakışmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama yolumuza bakıyoruz artık. İnşallah bu oyuncu grubu Boluspor maçını kazanarak, arttırarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor