ŞİMŞEK GALİBİYETLE DÖNÜYOR: 1-2

STAD: Bolu Atatürk Stadı

HAKEMLER: Alper Çetin, Baran Eraslan, Gökhan Barcın

BOLUSPOR: Gentian Selmani, Fethi Özer, Oğuzhan Berber, Burak Bekaroğlu, Muhsin Yıldırım, Gökhan Sazdağı, Edwin Gyasi (Dk.73 Hamza Gür), Alican Özfesli (Dk.88 Muhammet Gümüşkaya), Haris Hajdarevic (DK.73 Burak Asan), Mustafa Çeçenoğlu (Dk.88 Arda Köksal), Pape Alioune Diouf (Dk.80 Marlon Matheus da Silva)

ADANA DEMİRSPOR: Emilijus Zubas, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Süleyman Koç, Joher Khadim Rassoul, Hamidou Traore (Dk.79 Sinan Kurt), Hasan Kılıç, Gökhan İnler, Okwuchukwu Francis Ezeh (Dk.67 Lucas Rangel Nunes Gonçal), Emircan Altıntaş (Dk.79 Pa Amat Dibba), Yunus Akgün (Dk.88 Sedat Şahintürk)

GOLLER Dk.41 Emircan, Dk.82 penaltıdan Hasan Kılıç (Adana Demirspor), Dk.90+3 Arda Köksal

SARI KARTLAR:  Oğuzhan Berber, Fethi Özer, Mustafa Çeçenoğlu (Boluspor) Kaan Kanak, Hamidou Traore (Adana Demirspor)

Adana Demirspor, geçen hafta içerisinde yaşanan olaylar sonrasında çıktığı Boluspor’u deplasmanda 2-1 yenerek kötü gidişe son verdi. Maçın gollerini Demirspor adına 41.dakikada Emircan, 82.dakikada penaltıdan Hasan Kılıç kaydederken, Boluspor’un tek golü 90+3.dakikada Arda Köksal’ın ayağından geldi. Mavi-Lacivertliler bu galibiyetle puanını 34’e çıkartarak dördüncülüğe yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça her iki takım da istekli ve arzulu başladı. Boluspor ve Adana Demirspor’un kazandığı pozisyonlarda iki kaleci de başarılı kurtarışlarıyla dikkat çektiler.

38.dakikada Adana Demirspor, Emircan’ın ayağından bir gol kaçırdı.

40.dakikada Boluspor korner atışı kazandı. Korneri Mustafa Çeçenoğlu kullandığı korner atışında Demirspor defansı topu ceza sahası dışına uzaklaştırdı.

41.dakikada Adana Demirspor beklediği gole kavuştu. Ceza sahası içerisinde Ezeh’in ortasını çok iyi değerlendiren Emircan’ın golüyle takımını 1-0 öne geçirdi ve bu gol de aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

İkinci yarıya Adana Demirspor baskılı başladı.  49.dakikada Mavi-Lacivertliler’in atağında Yunus Akgün’e faul yapıldı.  Kaan Kanak’ın kullandığı faul atışını Boluspor defansı kornere gönderdi.

59.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Yunus Akgün’ün pasında topa gelişine vuran Hamidou Traore topu dışarı attı.

67.dakikada Adana Demirpor’dan Hamidou Traore rakibine yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.

Aynı dakikalarda Mavi-Lacivertliler ilk değişikliğini Okwuchukwu Francis Ezeh’in yerine Lucas Rangel Nunes Gonçal girdi.

73.dakikada Boluspor ikinci oyuncu değişikliği birden yaptı. Edwin Gyasi’nin yerine Hamza Gür, Haris Hajdarevic’in yerine de Burak Asan oyuna dahil oldu.

82.dakikada Adana Demirspor penaltı kazandı. Penaltıyı Hasan Kılıç gole çevirdi ve durumu 2-0 yaptı.

90+3.dakikada Boluspor farkı bire indiren golü kaydetti. Oyuna 88.dakikada oyuna giren Arda Köksal güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve topu 2-1 duruma getirdi ve maçta bu sonuçla Adana Demirspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor