Doğan İnci’den Adanaspor’a ziyaret

Adanaspor ara transfer döneminde 10 futbolcuyu kadrosuna katarken, 6 futbolcuyla da yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, ara transfer döneminde Roni Reis, Renan Diniz, Tevfik Altındağ, Ozan Papaker ve Ismaeel Rayan ile karşılıklı anlaşayarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Diğer taraftan Ahmet Bahçıvan’ın Serik Belediyespor’a kiralandığı aktarılan açıklamada, “Devre arası transfer döneminde Papa Danile, Iko Seth, Sampson Agoha, Innocent Kingsley, Emirhan Uzun, Hüseyin Çolak, Ahmethan Köse, Harun Kaya, Fıratcan Üzüm ve Serdar Özkan’ı kadromuza kattık. Yollarımızı ayırdığımız isimlere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, kadromuza kattığımız isimlere ise başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

DOĞAN İNCİ’DEN ZİYARET

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, tesislere gelerek başta başkan Bayram Akgül olmak üzere teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Doğan İnci, başkan Bayram Akgül’den takım hakkında bilgi alırken getirdiği baklavayı futbolculara yedirerek bu hafta sonu oynayacakları Keçiörengücü maçında bol şanslar diledi. Bayram Akgül, “Sayın Emniyet Müdürümüz Doğan İnci’yi burada görmekten çok mutluyuz. Bizlere verdiği destekten dolayı da teşekkür ederiz. Bizde kendilerine görevlerinde başarılar dileriz” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor