ŞİMŞEK ÜÇ PUAN İSTİYOR

Adana Demirspor, dün yaptığı antrenmanla Ankaraspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bugün 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Maçın hakemi Emre Kargın olurken, yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz, Serdar Diyadin yaparken dördüncü hakem olarak Oğuzhan Aksu görev yapacak.

Adana Demirspor, bugün oynayacağı Ankaraspor karşısında üç puandan başka bir şey düşünmüyor. Lige kötü başlangıç yaptıktan sonra Bolu’da moral bulan Mavi-Lacivertliler, bugün de Ankaraspor’u yenerek seri yakalayıp zirve yarışındaki iddiasını korumak istiyor. Adana Demirspor, bugüne kadar oynadığı 19 karşılaşmadan topladığı 34 puanla 4.sırada yer alıyor. Mavi-Lacivertliler son 4 mücadeleden 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Ankara’da oynanan ilk maçı Adana Demirspor 3-1 kazanmıştı.

Öte yandan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçen hafta aldığı istifa kararının ardından sosyal medya hesaplarını kapattı. Günler sonra tekrar sosyal medya hesabını açan Başkan Sancak, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, teveccühünüz için sağolun, varolun. Bu sevgi herkese nasip olmaz onu da biliyorum. Sizden 2-3 gün müsade istiyorum, bir iki güne Adana’da olacağım. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir istişare yapacağım. Ondan sonra sizleri bilgilendireceğim” ifadelerini kullandı. Diğer taraftn Adana Demirspor taraftarları Başkan Murat Sancak’ın görevi bırakmaması için sosyal medyadan kampanya başlattı. Taraftarların yanı sıra futbolcular ve yönetimde bulunan isimler ed açılan hashtaga destek verdi.

YÜKSEK: BURAYA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM

Adana Demirspor’un yeni transferlerinden 22 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, büyük bir camiaya geldiğini ve burada şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.  Yüksek, “Keşke taraftarlarımız yanımızda bulunabilseydi, daha güçlü olurduk. Adana Demirspor taraftarı inanılmaz bir güç. Her futbolcunun hayali Adana Demirspor taraftarı önünde oynamak. İnşallah beraber şampiyonluğa ulaşırız. İkinci yarı çok çekişmeli geçecek, çünkü tüm takımlar transferlerle kuvvetlendi. Önemli olan Adana Demirspor’un sahaya çıkıp ne yaptığı, takımımız müthiş transferler yaptı. Boluspor deplasmanında alınan bir galibiyet var, inşallah iyi bir seriyle yolumuza devam ederek şampiyonluğa ulaşacağız. Bu konuda inanılmaz ümitliyim, buraya şampiyonluk yaşamaya geldim, inşallah sonu güzel biter” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor