ADRESE TESLİM Mİ EDİLİYOR!

TRT’nin Atatürk Caddesi üzerindeki yeri kapalı zarf usulü ile satışa çıkarıldı. CHP Adana Milletvekili Dr.Müzeyyen Şevkin, “Adrese teslim olmadığı kanıtlansın” dedi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Adana’nın Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi sınırları içerisinde ve Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 3 bin 365 metrekarelik arsa için yaklaşık 27 milyon lira bedelle  9 şubatta satacak.  Adana kamuoyunda tartışmaları süren Çukobirlik arsalarının parsel parsel satılmasının ardından TRT”nin yerinin de satışa çıkması büyük tepkilere yol açtı.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut “Adana’ya daha fazla yatırım yapılsın, kamu yatırımlarının payı arttırılsın diye uğraşırken AKP iktidarı kentin değerlerini yok etmenin derdine düştü” diye konuşurken, Milletvekili Müzeyyen Şevkin de “İhalenin adrese teslim olmadığı kanıtlansın”  sözleriyle dikkat çekti..

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin karşısında, bir özel hastanenin yanında bulunan arsanın satışına katılacakların ilişkiler ağının araştırılması istenirken, Adana Milletvekilleri’nin de  sorumluluklarını yerine getirmeleri istendi.

ADANA (BÖLGE)-Türkiye Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun Adana’nın Atatürk Caddesi’ndeki yerini satışa çıkarması tepkilere yol açarken, “Adrese teslim ihale” şüphesi birinci sırada yer aldı.

Çukobirlik arazilerinin parsel parsel satılmasından sonra TRT’nin Adana’nın en merkezi yerindeki arsasını 9 Mart’ta satışa çıkarması kentte günün konusu olurken, dikkatler de bir iş adamına çevrildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin karşısında ve bir özel hastanenin yanında olan arsan satılması için uzun  süreden beri çalıştığı belirtilen bir iş adamının talebi üzerine satış kararı alındığı öne sürülen TRT”nin satış kararı da  tartışmalara neden oldu.

Sosyal medyada da tepki gösterilen satış kararına ayrıca CHP Adana milletvekili Ayhan Barut ile Müzeyyen Şevkin de tepki gösterdi.

Barut,  “Adana’ya daha fazla yatırım yapılsın, kamu yatırımlarının payı arttırılsın diye uğraşırken AKP iktidarı kentin değerlerini yok etmenin derdine düştü” derken, Müzeyyen Şevkin de “İhalenin adrese teslim olmadığı kanıtlansın” diyerek, kuşkularını dile getirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor