İMAMOĞLU’NA DA ATIK SU ARITMA TESİSİ YAPILYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törende yaptığı konuşmada ilçe ve köylere hizmetin aralıksız süreceğini belirterek, temel atma törenine katılan ilçe belediye başkanlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın İmamoğlu ilçesi de atık su arıtma tesislerine kavuşan ilçeler arasındaki yerini alıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanacak olan tesisin temel atma törenine, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ile diğer ilçe Belediye Başkanları ve CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi de katıldı.

Temel atma törenine çok sayıda vatandaş katılırken, bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tüm ilçelerimiz ve köylerimizi sorunsuz hale getireceğiz. Yolları asfaltlıyoruz, arıtma tesisleri kuruyoruz, alt yapıları düzenliyoruz ve bu hizmetleri hızla yerine getiriyoruz” diyerek, konuşmasını şöyle tamamladı:

“İmamoğlu Atık Su Arıtma Tesisimizle tertemiz bir geleceğe temel attık. Bölgenin büyük bir sorununu ortadan kaldıracak tesisimizin temel atma töreninde bizlere eşlik eden CHP Adana İl Başkanımız Mehmet Çelebi’ye, İmamoğlu Belediye Başkanımız Kasım Karaköse’ye, Ceyhan Belediye Başkanımız Hülya Erdem’e, Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e, CHP ve İYİ Parti ilçe Başkanlarımıza teşekkür ederim. İmamoğlu İlçemize ve Adana’mıza hayırlı olsun.”

Temel atma törenine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, temeli atılan Atık Su Arıtma tesisinin İmamoğlu halkına büyük hizmet vereceğini belirterek, yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Adana Büyükşehir Belediyemizin ve ASKİ’nin İmamoğlu Belediyemizle birlikte İmamoğlu ilçemize kazandırdığı Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini attık. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar ve İmamoğlu Belediye Başkanımız Kasım Karaköse olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum. İmamoğlu’na hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor