KAPLAN İZMİR YOLCUSU

Adanaspor, yarın saat 16.00’da karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarına dün Teknik Direktör Emrah Bayraktar yönetiminde Osman Yereşen’de yaptığı çalışmalarla devam etti. Bu arada Altınordu-Adanaspor maçını Murat Erdoğan yönetirken, yardımcılıklarını Muhammet Yumak, Mehmet Kapluhan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Gürel Uzuner.

Futbolcular antrenmana ısınma hareketleri ile başladı, ardından pas koordinasyon çalışması yaparak, taktik çalışmasına geçildi. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Hafif ağrısı bulunan kaptan Hakan Çinemre tedbir amacıyla dinlendirilirken, sakatlığı bulunan kaleci Yaşar da çalışmalarda yer almadı.  Adanaspor, bugün hava yolu ile İzmir’e gidecek. İzmir’de ter antrenmanı gerçekleştirdikten sonra kampa girip maç saatini bekleyecek.  Teknik Direktör Emrah Bayraktar, takımındaki futbol anlayışını yavaş yavaş değiştirmeye çalıştığını, daha mücadeleci bir ekip oluşturmak istediğini söyledi.

Oyunlarının her geçen hafta gelişme gösterdiğini söyleyen Bayraktar, “Geçen hafta biraz daha topa sahip olma adına çalışmalar yaptık. Adana Demirspor maçında da bunun karşılığını aldık. Zaman zaman topa sahip olduğumuz uzun dakikalar oldu. Takımımızda direkt oynayan futbolcumuz çok fazla değil. Diğer oyuncularımızı da bu profesyonellik ortamının içine sokmaya çalışıyoruz. Adana Demirspor karşısında geriye düştüğümüz karşılaşmayı oyundan kopmadan çevirebilmek işin pozitif tarafıydı. Oyun hakem düdüğü çalana kadar bitmiyor ve konsantrasyonu ne olursa olsun düşürmeden devam etmek gerekiyor. Bu da bizim adımıza çıkarmamız gereken bir ders oldu” ifadesini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor