GAZETENİZ BÖLGE BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Adana’nın kurtuluş savaşında şehit  ve gazi olanlar anısına bir Park düzenlenecek, Atatürk’ün Seyhan nehri kenarında kahve içerken çekilen fotoğrafının heykeli yapılacak. 

Özden Özgür Onar, Sabri Gül, Muhittin Göndermez, Nurettin Çelmeoğlu ve Nevzat Uçak’tan oluşan BÖLGE ekibi, Adana’nın düşman işgalinden kurtarılışının 100. Yılı’nın daha görkemli kutlanması, şehit ve gazilerimizin Adana halkına daha yakından tanıtılması ve hatırlatılması için Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Bir araya geldi..Dr. Haluk Uygur’un sağlık sorunu nedeniyle katılamadığı toplantıda Karalar, “Hep birlikte el ele vererek büyük bir 100. Yıl  kutlaması yapacağız. Kitaplar, broşürler hazırlayacağız” dedi. BÖLGE ekibi, aynı konuyla ilgili Adana Valisi Süleyman Elban ve ilçe Belediye Başkanlarıyla da görüşmelerini sürdürecek.

ADANA (BÖLGE)-Lider gazeteniz BÖLGE, bir ilke daha imza Atarak, Adana’nın düşman işgalinden kurtarılışının 100. Yılını her zamankinden daha iyi kutlanabilmesi için harekete geçti..

Özden Özgür Onar, Sabri Gül, Muhittin Göndermez, Nurettin Çelmeoğlu ve Nevzat Uçak’tan oluşan ekip, konuyla ilgili olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir araya geldi. Dr. Haluk Uygur’un sağlık sorunu nedeniyle katılamadığı toplantıda Başkan Karalar, “Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Adana’nın 100. Kurtuluş günü hep birlikte el ele vererek büyük bir program hazırlayacağız. Kitaplar, broşürler hazırlayacağız.. Sizin gibi insanla bize katkıda ve önerilerde bulunacak ki, Adana’yı yeniden her yönüyle güçlü bir Adana  durumuna getirelim” dedi

Ulus Parkı’nın gazi ve şehitlerimiz için yeniden düzenlenmesi, Atatürk’ün Seyhan nehri kıyısındaki Ulus Parkı’nda kahve içerken olan fotoğrafının heykel şekline dönüştürülmesi, şehit ve gazilerimizin birer heykelinin yapılması yönünde çalışmalar başlatılacağını da söyleyen Karalar, BÖLGE’nin girişimini de takdirle karşıladıklarını sözlerine ekledi. Karalar, Adana’ya gelişinde Ulus Parkı’nın Seyhan nehrine bakan yerde kahve içme görüntüsünün bir heykel haline getirilmesini gerçekleştirebileceklerini de söyledi.

Gazeteniz BÖLGE, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili olarak Adana Valisi ve ilçe Belediye Başkanlarıyla da aynı konuda görüşmelerini sürdürecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor