AKİF AKAY “HİZMET İÇİN ADAYIM”

(HABER MERKEZİ)-CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, “Ben bu toprağın çocuğuyum. Bu topraklarda yaşayan insanlara hizmet verebilmek için adayım” dedi.

Adana’nın en eski ailelerinden birinin ferdi olarak Seyhan’a verilmesi gereken hizmetlerin projelerinde hep yaşattığını, böyle bir imkanı olursa hayallerini gerçekleştirmeyi planladığını belirten Akif Kemal Akay, “Ben ve ailem hep CHP’li olmuş, CHP’li kalmıştır, kalmaya da devam edecektir. Bizim vatan ve millet sevdamızı tüm Adana bilir. CHP’nin İl Başkanlığı dahil, tüm kademelerinde görev aldım, siyasi bir gelecek beklemedim. Böyle bir görev tevdi edildiğinde, halka verilebilecek hizmetlerimi hayata geçirebilmek için kabul ettim. İlkem, her zaman aldığım görevi büyük sorumluluk olarak görüp, başarmaktır. Halkımızın teveccühüyle Seyhan Belediye Başkanlığı görevine seçilirsem , 18 yaşındaki delikanlının heyecanı, gün görmüş insanın tecrübesi ve hizmet aşkıyla büyük projelere imza atacağıma inanıyorum” dedi.

CHP  Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, BÖLGE’yi ziyaretinde, Seyhan’ın sorunlarını, Seyhan’da yaşayan bir fert olarak bildiğini, uzman kadrolarla birlikte çok önemli projeler hazırladıklarını, halkın mahallelerindeki temsilcileri muhtarların görüşleri doğrultusunda o projelerin hayata geçirileceğini de kaydetti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor