İYİ VE CESURLARIN SESLERİNİ TÜM ÜLKEMİZE DUYURACAĞIZ

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Genel Merkezi, 28-29 Mart Pazar ve Pazartesi günleri Adana’ya büyük bir çıkartma yapacak.

Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kıymetli hemşehrilerimiz, genel başkanımız sayın Meral Akşenir’in ‘Millet Bizi Çağırıyor’ diyerek başlattığı il ve ilçe gezileri çerçevesinde, Genel Merkez Başkanlık Divanı üyealerimiz, milletvekillerimiz, GİK üyelerimiz, Kurucular Kurulu üyelerimiz, Merkez Disiplin Kurulu üyeleriemiz, her hafta heyetler halinde il, ilçe gezilerinde vatandaşlarımızı, STK’ları ziyaret ederek isteklerini birinci ağızdan dinlemekte ve TBMM’ye taşımaktadır.

Bu hafta Teşkilat Başkanımız, Bayındırlık ve İskan eski Bakanımız sayın. Koray Aydın başkanlığındaki heyet  Adana’da İYİ Parti Üye Katılım ve hemşerilerimizle buluşma programına güçlü bir heyet ile geliyorlar.

Ankara Milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Oral, GİK Üyeisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, GİK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Aksaray Milletvekili Ayhan erel, Mersin Milletvekili Behiç Çelik, GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, GİK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy, GİK Üyesi Süleyman Sırrı Özdolap, GİK Üyesi Şükriye Sevin Çağlayan, Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şule Gök Tüdeş, Kurucular Kurulu Üyesi Birol Büyüköztürk, Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat, Kurucular Kurulu Üyesi Nihal Ağca, Kurucular Kurulu Üyesi Sinem Uludamar ile birlikte 28-29 Mart günlerinde şehrimizde çeşitli programlar icra edeceğiz.

Bu çerçevede 28 Mart Pazara günü saat 12.00’de Atatürk ASKİ Spor Salonu’nda İYİ Parti üye katılım ile başlayacak. Programın ardından saat 16.00’da diş polikliniği açılışı, saat 17.00’de Sarıçam ilçe başkanlığı yeni binasının açılışı yapılacak.

29 Mart Pazartesi günü ise şehrimizin ilçelerinde çeşitli programlar icra edeceğiz. Bu çerçevede, Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Ceyhan, Karaisalı, Sarıçam, Kozan ilçelerimizde tişkalıtlarımız ve vatandaşlarımız ile buluşacağız, meslek kuruluşlarını, STK’ları ziyaret edeceğiz. Esnafımızla buluşacağız, vatandaşımızla dertleşecek, sorunlarını dinleyeceğiz. İyi ve Cesurların seslerini, iktidara yürüyüşünü, tüm ülkemize duyuracağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor