DAVUTOĞLU UMUT VERDİ

Ahmet Davutoğlu, mevcut yönetimin Türkiye’yi  yönetemediğini, ekonomik krizin giderek büyüdüğünü belirterek, milyonlarca gencin ülkeyi terk etmek istediğini  söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı, 28 yeni parti kurulduğunu vurgulayarak, kendilerinin seçime ve iktidara  hazır olduğunu belirterek , Meclis Araştırma Komisyonu’nun mal  varlıklarını soruşturmasını da istedi.

ADANA (BÖLGE)-Gelececek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoüğlu, Adana’da bazı ilçelerin kongrelerine katıldıktan sonra, dün gazetecilerle bir araya gelerek Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizi gündeme getirdi, milyonlarca gencin ülkeyi terk etmek istediğini istediğini söyledi.

Türk ekıonomisine  önemli katkılarda bulunan Adana gibi bir kentin, bugün  işsizler ordusunun yaşadığı bir kent haline geldiğini, bunun yanlış politikalardan kaynaklandığını belirten Davutoğlu, “Bizim kalkınma planımız hazır. Halkımız bu hükümetten kurtulmak istiyor.. Biz iktidara hazırız. Halkımızın bu yönde bize teveccüh gösterdiğini görüyoruz” dedi.

Kendilerinden sonra 28 yeni parti kurulduğunu belirten Davutoğlu, düşünce ve ifade özgürlüğünün olmadığı yerde kalkınmanın söz konusu olamayacağını, Gelecek Partisi’nin iktidara hazır olduğunu söyleyerek, Meclis Araştırma Komisyonu’nun mal varlıklarını soruşturmasını istedi.

Allah’ın yarattıklarına merhamet göstermeyenden merhamet beklenemeyeceğini  söyleyen Gelecek Partisi Genel  Başkanı, Anayasa Mahkemesi’ni kapatmanın demokrasiyi kapatmak olduğunu belirterek, böyle bir anlayışın sandık güvenliğini nasıl sağlayacağını sordu.

Ahmet Davutoğlu, “Ülkeyi iyi yönetselerdi ben siyaset yapmazdım” diyerek, bugün sandık güvenliğinin nasıl sağlanacağı konusunda kuşkuları olduğunu da dile getirdi, bu yönde her türlü önlemleri  aldıklarını sözlerine ekledi.

KARALAR VE AKAY’I ZİYARET ETTİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek,eşinin ölümünden dolayı başsağlığı dilediğini, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile de Adana’nın sorunlarını konuştuklarını sözlerine ekledi.

Ahmet Davutoğlu, Metro’nun yıllardan bu yana tamamlanmamış olmasının hükümetin Adana ve Adana halkına bakışının bir göstergesi olduğunu da sözlerine ekledi.

EMEKLİ AMİRALLERE TEPKİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 103 emekli amiralin ortak imzasıyla yayımlanan bildiriye ilişkin olarak yaptığı açıklamada da, “Bildiri ülkenin tarihsel hafızasını ve içinden geçtiği hassas süreci göz önüne almayan; kötü niyetli bir sorumsuzluk örneği” görüşünde olduğunu söyledi.. 

Davutoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Gelecek Partisi milli iradenin, hukuk devletinin ve demokrasinin yanındadır. Militarist ya da sivil farketmez, darbe heveslilerine geçit verilemez. Bildiri ülkenin tarihsel hafızasını ve içinden geçtiği hassas süreci göz önüne almayan; kötü niyetli bir sorumsuzluk örneğidir.” ifadesini kullandı. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor