ADANA, 100.KURTULUŞ YILINA HAZIRLANIYOR

BÖLGE Gazetesi tarafından başlatılan Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıldönümünün çok görkemli geçebilmesi için Belediye Başkanlarıyla  yaptığımız toplantılardan birini de dün Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’la gerçekleştirdik.

Akay,  Adana’nın 100. Kurtuluş Yılı’nın çok görkemli geçmesi için kendilerinin de projeler ürettiğini, Adana Valisi Süleyman Elban’ın da  konuyu çok önemsediğini belirterek, “Tüm Belediye Başkanlarıyla birlikte büyük bir hazırlıkla, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayacağız” dedi.

ADANA (BÖLGE)-BÖLGE Gazetesi tarafından başlatılan Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıldönümünün görkemli bir şekilde kutlanması için başlattığı kampanya kapsamında, dün de Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile görüştü.

Nevzat Uçak, Nurettin Çelmeoğlu, Av.Muhittin Göndermez, Sabri Gül ve Özden Özgür Onar’dan oluşan ekiple uzun bir görüşme yapan Akay, konuyla ilgili şöyle dedi:

“Biz konuyu sayın valimiz Sayın Süleyman Elban ile de görüştük.. Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıldönümünü sadece törenle geçiştirmeyeceğiz, bizden sonraki nesillere kalıcı eserler bırakacak çalışmaları başlatıyoruz” dedi..

BÖLGE’nin başlattığı kampanyayı çok değerli bulduğunu da kaydeden Başkan Akif Akay,  Ana Kent Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve tüm ilçe Belediye Başkanlarıyla birlikte yoğun bir çalışma içine girdiklerini söyledi.

VALİ YAKINDAN İLGİLENİYOR

Adana’nın düşman işgalinden kurtarılışının 100.yıl kutlamalarına Adana Valisi Süleyman Elban’ın da çok önemsediğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Biz belediye olarak projelerimizi hazırladık ve uygulamalarımızı başlattık. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın başta sayın Adana Valimiz ve Anakent Belediye Başkanı ve ilçe Belediye Başkanlarımız hep birlikte muhteşem bir kurtuluş günü kutlayacağız” dedi.

VALİ ELBAN İLE GÖRÜŞME

BÖLGE gazetesi ekibi, önümüzdeki günlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile  birlikte Adana Valisi Süleyman Elban’la  da konuyla ilgili görüşmelerde bulunacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor