Hasan Yaman’dan soykırım tepkisi

(HABER MERKEZİ)-23.dönem Adana Mileltvekili adayı, Türk Diş Hekimleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yaman sosyal medya hesabından soykırıma tepki gösterdi.

Hasan Yaman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Her yıl 24 Nisan’da merakla takip ettiğimiz, acaba ABD Başkanı soykırım der mi demez mi beklentileri ve bu kez ABD Başkanı soykırım dedi.

Bu topraklarda Ermeni mezalimini yaşamış, katledilmiş insanların torunları olarak, Türk Milleti olarak bu durumu nefertel kınıyoruz. Şimdi iş yöneticilere düşüyor. Din, iman, son zamanlarda milliyetçilik deyince mangalda kül bırakmayan, Türk Tarihini 21 yıl sananlar, buyrun bakalım… Önce şu kanal İstanbul davasından vazgeçtiğinizi bir açıklayın.

Bill Gates’in Trakya’da aldığı iddia edilen binlecre dönüm arazi konusunu ve Çukurova, Harran bölgesinde İsrail menşeli şirketlerin satın aldığı tarım arazilerini bir incelemeye alın.. Daha önceki yazımda da belirttim. Siyasal İslam yaptığı her yanlış ve çirkinlikle mütedeyyin müslümanların inancını zayıflatmıştır.

Şimdi de bu ülkenin Milliyetçi, Memleketsever, Vatansever, Ülkücü damarını kesmek üzeredir. Bunu da yaparsa sonu vahimdir. Soykırım davası yüzünden sosyal medyalarda altı boş birçok kınama mesajları göreceksiniz. Popülist islamcılar gibi popülist milliyetçiler oluşturuyorlar.

Ve bunların üzerinden algı yapmaya çalışıyorlar. Sahet müslümanlara ses çıkarmadınz bari sahte milliyetçilere sessiz kalmayın, sorun sorgulayın. Son söz olarak mezarına küferttikleri Ecevit’in 1974’deki ABD ambargosuna karşı d ik duruşunu beklemek hakkımız sanırım” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor