İFTARDA MANGAL KEYFİ

Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor’un başarılı futbolcuları Gökhan İnler, Hasan Kılıç, Muhammed Şengezer, Emircan Altıntaş, Sedat Şahintürk ve İsmail Yüksek, önceki gün iftarda mangal yakıp şampiyonluğu kutladı. Oyunculardan Muhammed, “Şampiyonluk ateşini yaktık” derken, İnler de “Müthiş bir duygu, yorulduk, mangallar yansın” ifadesini kullandı.
Ligi 70 puanla şampiyon olarak kapatan ve 26 yıllık özlemin ardından Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor’lu futbolcular Gökhan İnler, Hasan Kılıç, Muhammed Şengezer, Emircan Altıntaş ve Sedat Şahintürk ve İsmail Yüksek, kentte kaburga etinden yaptığı ‘boru kebabıyla’ meşhur kebapçı Yaşar Aydın’ın misafiri oldu. Şampiyon futbolcular iftarda mangal yakıp, kebap pişirdi. Keyifli dakikalar geçiren Adana Demirsporlu oyuncular, kendi elleriyle yaptıkları kebaplarla oruçlarını açtı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)