KARALAR; VİTESİ YÜKSELTTİK

Kozan ilçesine  yapılacak kreşin temel atma törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile değişik illerin ilçe belediye başkanları da katıldı.

Kozan ilçesindeki temel atma töreninde CHP Adana İl Başkanı’nın yanısıra, İYİ Parti ve Saadet Partisi il başkanları da katılırken, halkın yoğun  katılımı dikkat çekti.

ADANA (BÖLGE)-  Adana Büyükşehir Belediyesi Kozan ilçesinde ilki yapılacak olan çocuk kreşinin temelini attı. Kozanlıların büyük ilgi gösterdiği temel atma törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in yanısıra CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi İl Başkanlarının katılımı da dikkat çekti.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ile Ayhan Barut’un da hazır bulunduğu törende çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, hizmette vitesi yükselttiğini söyledi, yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Kozan’a yapılacak olan kreşin temel atma töreni tam bir Millet İttifakı’nın gövde gösterisine döndü.

Törende konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sansur Yavaş, Beypazarı Belediye Başkanı iken Kozan Belediye Başkanı Kazım Ozgan’ın kendisini ziyaret ettiği, kadınların üretim için katkıda bulunmalarını kapsayan bir projeyi paylaştıklarını hatırlattı.

KREŞ’İN TEMELİ ATILDI

Konuşmalardan sonra Kozan ilçesinin ilk kreşin temeli attı. Verilen bilgiye göre kreş, 724 metre kare alan üzerine 6 sınıflı olarak kurulacak, içinde bahçe ve yemekhane de bulunacak.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ayrıca şehit öğretmen üsteğmen Kubilay adına bir park yapımını da gerçekleştireceklerini belirterek, “Biz her alanda hızlı hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Vitesi daha da yükselttik, bizi kimse durduramaz” dedi.

Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yanısıra Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç te katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor