Ticaret savaşlarına karşı TÜMSİAD’dan önlem!

ADANA (BÖLGE)-TÜMSİAD Şube Başkanları Toplantısı İstanbul da Yapıldı. TÜMSİAD Genel Merkezinde yapılan Şube Başkanları toplantısının çok verimli geçtiğini ifade eden TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, ‘Büyük Türkiye için üretmeye devam etmenin önemi ile Ticaret Savaşları ve Türkiye Ekonomisinin Öncelikleri’ konularında fikir alış verişi yapıldığını söyledi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Kutluca, toplantıda 2019 yılında da ekonomik savaşların devam edeceği tezinden yola çıkarak,‘’Ülkemizin geleceği için mutlaka üretime ağırlık vermeliyiz’’ şeklinde konuşan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın,üretimin yanı sıra, ihracatımızı artırmak amacıyla yeni pazar arayışlarının devam ettiğinin altını çizdiğini,Azerbaycan ve Pakistan TÜMSİAD ŞubelerininAzerbaycan’da ortak düzenlediği fuara,  tüm üyeleri davet ettiğini açıkladı.

Toplantıyı değerlendiren TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, toplantının verimli geçtiğini belirterek, her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğini vurguladı. ‘’İstihdam ve üretime dayalı çalışmalarımız hızla devam edecek’’ şeklinde konuşan Kutluca,önümüzdeki aylarda dış ticaret hacmimizi büyütmek amacıyla, yurt dışı iş gezileri yapacağız’ açıklamasında bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor