Kaplan 1 puana razı oldu

Adanaspor, kendi sahasında karşılaştığı Giresunspor karşısında ilk yarıda 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen, ikinci yarıdaki baskılı oyunu ile beraberliği yakalayarak 1 puana razı oldu.

Turuncu-Beyazlı ekip, mutlak galibiyet için çıktığı Giresunspor karşısında ilk yarıda kendisinden beklenmedik şekilde kötü oynayınca soyunma odasına 1-0 geride girdi. İkinci yarıya daha derli toplu ve istekli başlayan Adanaspor, 53.dakikada beraberlik golünü buldu. Bu dakikadan sonra rakip kaleyi abluka altına alan Turuncu-Beyazlı ekip, bir türlü istediği ikinci golü atamadı ve maçta her iki yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi. Adanaspor aldığı 1 bir puanla puanını 30’a çıkartarak düşme potasından iyice uzaklaşmış oldu.

ARIN: 1 PUAN MAĞLUBİYETTEN İYİDİR

Maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ”Öyle bir başladık ki oyuna bizim takım ilk yarım saatlik bölümde geçen haftaki kazanımdan sonra bu hafta ligi bitirmiş gibi başladık. İlk yarım saatte hiçbir özelliğimiz yoktu. Giresun istediği şekilde oyunu oynayan, yönlendiren ve pozisyonlara giren bir ekipti. İkinci yarıyla birlikte sanki yazla kış arasında bir değişiklik oldu. İkinci yarı tamamen bizim kontrol etmemizle geçti. Net pozisyonlar bulduk. Skoru dengeledik ama öne geçmeyi başaramadık. En azından kazanamadıysak kaybetmedik. 1 puan mağlubiyetten iyidir. Oyuncularımın ikinci devredeki oyunlarından dolayı kutladı. Bizim takım gerçek kimliği ile oynadığı zaman biz oluyoruz. Maçın başındaki gibi oynadıkları zaman her takım bizden üstün gözüküyor“ dedi.

(HABER: Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor