Kaplan Balıkesir’e gitti

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında pazar günü deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile karşılaşacak Adanaspor, sabah saatlerinde Balıkesir’e hareket etti.

Turuncu-beyazlılar dün sabah saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. 10 Mart Pazar günü saat 16.00’da Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Balıkesirspor Baltok – Adanaspor karşılaşmasını Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.  Adanaspor, (bugün) 9 Ocak Cumartesi günü konaklayacağı otelde son çalışmasını yapıp maç saatini bekleyecek.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın son antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, “Bu maçı kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz. Hafta boyunca bu maçın taktik ve provalarını yaptık, futbolculara önümüzdeki günlerde kabus dolu günler yaşamamak için bu maçın önemini anlattım. Futbolcularım da bu maçı kazanarak Adana’ya dönmek istediklerini ve taraftarlarla barışmak istediklerini söylediler. İnşallah bu maçtan istediğimiz sonucu olarak Adana’ya dönmek ve taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” diye konuştu.

(HABER: Salih Onur BAŞKAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor