Öğrencilerin kar sevinci

(HABER MERKEZİ) – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da bulunan okullara Karaisalı Belediyesi ekipleri tarafından kar getirildi.

Karaisalı Belediye BaÅŸkanı Saadettin Aslan’ın talimatları doÄŸrultusunda belediye ekipleri tarafından yoÄŸun kar yağışının yaÅŸandığı KızıldaÄŸ Yaylası’ndan tırlarla getirilen karlar ilçe merkezinde bulunan Atatürk Ortaokulu, Åžehit Mehmet Çalışkan Ä°lkokulu ile 1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulunun bahçelerine döküldü.

Okullarının bahçelerinde kar gören öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, kartopu oynayan minik öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Karaisalı Belediye BaÅŸkanı Saadettin Aslan, KızıldaÄŸ Yaylası’na yaÄŸan karı görmeye gidemeyen öğrencilerimiz için böyle bir uygulama gerçekleÅŸtirdiklerini dile getirerek, “Karaisalı Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışla hareket ediyoruz. GetirdiÄŸimiz karla öğrencilerimizin eÄŸlenmesini saÄŸladık. Miniklerimizin sevinçlerini ve gözlerinde ki mutluluÄŸu görmek bizleri de mutlu etti.” deÄŸerlendirmesini yaptı.

Kartopu oynayan ve gönüllerince eÄŸlenen minik öğrenciler ise Belediye BaÅŸkanı Saadettin Aslan’a teÅŸekkür ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor