Menderes ve Vakkas Kutlu’dan Cumhur İttifakı’na destek

HABER: Salih Onur BAŞKAN

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın tanınmış işadamlarından Menderese Kutlu ve abisi MHP Meclis Üyesi ve Adayı Vakkas Kutlu’dan Cumhur İttifakı’na destek geldi. Menderes ve Vakkas Kutlu’nun organize ettiği yemekli  açık hava toplantısına iki bin kişi katıldı.

Sümer Mahallesi’nde verilen yemekli toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı Seyhan Adayı Fikret Yeni ve Çukurova Adayı Yusuf Baş ta katıldı.

 İKİ BİN KİŞİ KATILDI

Menderes ve Vakkas Kutlu’nun organize ettiği yemekli  açık hava toplantısına iki bin kişi katıldı. Toplantıya katılan Başkan Hüseyin Sözlü alkışlar ve sevgi gösterileri ile karşılandı. Diğer adaylara da büyük ilgi gösteren kalabalık “Sümer Mahallesi’nde Cumhur İttifakı kazanacak” dediler.

 “ZAFERİN MÜJDECİSİ”

Toplantıya katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hemşerileri ile birer birer selamlaştı. Başkan Sözlü, konuşmasında bu coşkulu kalabalığın 31 Mart gecesi yaşanacak zaferin müjdecisi olduğunu ifade ederken Adana’da hayata geçirdiği projelerle ulaşım odaklı dönüşüme ve yenilemeye açık bir şehir inşa ettiklerini, beş yıllık hizmet sürecinde Adana’da yirmi yıldır yapılmayanları yaptıklarını belirtirken “Belediye başkanları şehirlerin baş mimarlarıdır. İnsanın olduğu her yere adil hizmet götürüyoruz, on bin yılda Adana’ya dört köprü yapılmış biz beş yılda dört dev köprüyü hayata geçirdik” diyerek kentte ulaşımı kolaylaştırmak adına gerçekleştirdiği kritik hamleleri anlattı.

“ZEKA SORUNU DİYENLERİN HAYSİYET SORUNU VAR”

Cumhur ittifakı’nın milli bekamız ve ülkemizin geleceği için önemini “Bu memlekette beka sorunu yok diyenler, ‘Bu bir yerel seçim bekayla ne ilgisi var’ diyenler Adana ziyaretlerinde neden ‘Siz Adana’yı kazanın ki ben de Cumhurbaşkanı olayım’ diyor” diyerek beka sorunu değil zeka sorunu diyenlerin, HDP ile ittifaklarını gizleyerek halkı aldatanların şeref ve haysiyet sorunları olduğunu aktardı ve Cumhur İttifakı’na destek istedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan adayı Fikret Yeni ve Cumhur İttifakı adayı Yusuf Baş, Menderes Kutlu ve Vakkas Kutlu’ya yaptıkları bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor