ONLAR GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI

Adanalı minik masa tenisçileri uzman antrenör Sunay Atakan yönetiminde hummalı bir çalışma içindeler. Mükemmel bir jenerasyon yakalayan Adana masa tenisi bu sporcuları yakın zamanda şampiyonluk kazandırmanın planlarını yapıyor.

YENİ İPEK’LER, TALHA’LAR GELİYOR

Yaşları 7 ile 13 yaş arasında olan minik Adanalı masa tenisçiler geleceğe sağlam adımlarla atmaya başladı. Aralarında müthiş yetenekli sporcuların olduğu kızlı ve erkekli sporcular performanslarıyla şimdiden antrenör kadrosunu heyecanlandırmaya başladı. Haftanın 5 günü çalışmalarını sürdüren minik masa tenisi sporcuların disiplinli çalışmaları da gözlerden kaçmadı. Türk Masa Tenisi’nde adlarını altın harflerle yazdıran İpek Karahan ve Talha Yiğenler gibi sporcular yetiştiren Adana şehri, yeni isimler çıkartmak için kollarını sıvadı.

ATAKAN: BU JENERASYON DAMGA VURUR

Türk Masa Tenisi sporuna birçok isim kazandıran antrenör Sunay Atakan, şu jenerasyonun kendisin çok heyecanlandırdığını, içlerinde bazılarının ise Masa tenisi sporuna damga vurabileceğini söyledi. Yoğun bir idman programı yaptıklarını belirten Atakan, “Geçmişte Adana’dan çıkan oyuncular belli. Hem ferdi hem de milli takım düzeyinde çok önemli işlerin altına imza attılar. Şimdi de altyapıdan yetiştirip o seviyelere hatta onları bir adım geçmeleri için minik kardeşlerimize en iyi antrenmanları yaptırıyoruz” diye konuştu.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor