VEFASPOR’UN GENÇLERİ KAPIŞ KAPIŞ!

Sarı- Siyahlı ekibin genç oyuncuları yaşadıkları Türkiye şampiyonluğunun ardından transferin gözde isimleri oldular.. Şampiyona maçlarını izlemeye gelen takımların izleme komiteleri birçok oyuncu için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Adana Vefaspor, 2021-2022 futbol sezonunu adeta rüya gibi tamamladı. Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lige yükselen Vefaspor, altyapıda ise U16 ve U18 takımları Adana şampiyonu oldu. Daha sonra ise U18 takımı Türkiye’nin en büyük takımı olarak şampiyonluk kupasını kazandı. Hem Süper Amatör Lig hem de U18 kategorisinde muhteşem maçlar oynayan oyuncular profesyonel scootlar tarafından da mercek altına alındı. Kulüplerin belirledikleri oyuncular için Kulüp Başkanı Cengiz Kaskat’ın kapısını çalmasını bekleniliyor.

Türkiye Şampiyonu olan U18 takımı sırasıyla Kahramanmaraş, Malatya ve Bolu’da muhteşem maçlar çıkartıp bütün maçlarını kazanırken tribünlerde maçları takip eden antrenörlerin de dikkatlerini çekti. Ayrıca menajerlerin de bazı isimler için girişimlerde bulunacağı gelen bilgiler arasında. Oyuncuların önünü açmak ve profesyonel liglere gitmesi için ise kulüp başkanı Cengiz Kaskat’ın da kolaylık sağlayacağı bildirildi. Önümüzdeki günlerde bu konuyla alakalı çok sıcak gelişmeler de yaşanacağı ifade ediliyor. (HABER: İRFAN İŞİSAĞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor