“Ceyhan’ı Karışık Kuruşuk Adamlara Teslim Etmeyin”

ADANA (BÖLGE)-Terör Örgütlerinin, mafyanın ve illegal yapılanmaların korkulu rüyası İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Ceyhan’da Zillet İttifakı Adayı Kadir Aydar’ı işaret ederek, ‘‘Ceyhan’ı karışık kuruşuk adamlara teslim etmeyin’’ dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Ali Alper Boydak’ın daveti üzerine Ceyhan’a gelen İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. Ceyhan’da Ali Alper Başkana, Adana’da Hüseyin Sözlü Başkana destek isteyen Bakan Soylu, ‘‘Ceyhan’ı karışık kuruşuk adamlara teslim etmeyin. Ali Alper Boydak Başkan gibi yiğit adamlara teslim edin’’ dedi.

 ‘‘CEYHAN’I ALİ ALPER BOYDAK GİBİ YİĞİT ADAMLARA TESLİM EDİN’’

Ali Alper Boydak’ın dürüstlüğü ile Ceyhan’ın adamı olduğunu söyleyerek yanına alan Bakan Soylu, ‘‘ Ceyhan Ali Alper Boydak sizin adamınız. O tam bir Ceyhanlı. Güzel bir insan. Hani derler ya yıllardır hiç su kaynatmamız bir adamdır. Ali Alper Boydak işinin ehli bir adamdır, sıcakkanlı dürüst bir adamdır ve çalışkan bir adamdır.  Siz Ceyhan’ı karışık kuruşuk adamlara teslim etmeyin. Ali Alper Boydak Başkan gibi yiğit adamlara teslim edin’’ dedi. 

Bakan Soylu, 31 Martta Ceyhan’da herkese parmak ısırtacak bir sonuç almaya ve Ali Alper Boydak’ı Başkan seçmeye söz veriyor musunuz demesine binlerce Ceyhanlı alkışlarla evet diyerek cevap verdi.

SOYLU: FİRE VERME SEÇİMİ DEĞİL

Bakan Soylu, Ceyhan’da yoğun yağış altında on binlerce kişiye hitap etti. 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine dikkat çeken Soylu, “Burada Türkiye büyük bir sıçramayı gerçekleştirecek. Cumhur İttifakı’nın gücüyle, hepinizin huzurunda hem Devlet Bahçeli’ye hem de Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu seçim, ders verme seçimi değildir, bu seçim AK Parti’li kardeşlerime, MHP’li kardeşlerime, Ceyhanlı hemşehrilerime söylüyorum; bu seçim fire verme seçimi değildir. Bu seçim, Türkiye’ye güç verme seçimidir” dedi. 

Bakan Soylu, yanında bulunan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ile Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak’ın ellerini havaya kaldırarak, oy istedi. Bakan Soylu, “Erdoğan futbolu iyi biliyor değil mi? Şu 4 buçuk yılda ayağına topu bir verin, Cumhur İttifakı’nın da gücüyle, Zillet İttifakı’nın kalesinin 90’ına golü bir çaksın” dedi.

Bakan Soylu, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Tamer Dağlı ve Ayşe Sibel Ersoy ile birlikte alandan ayrıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor