Minik Şimşekler şampiyon oldu

U12 mahalli ligi müsabakaları sonuçlandı ve şampiyon finalde Kurttepespor’u 4-1 mağlup eden Adana Demirspor Kulübü oldu. Mavi- Lacivertliler yarı final maçında da Gülpınarspor’u 4-2 mağlup etmişti. Mücadele sonrası minik sporcular şampiyonluk kupasıyla anı ölümsüzleştirdi.

TOPLAM 12 MAÇTA 75 GOL ATTI

61 takımın mücadele ettiği U12 Ligi maçları tamamlandı. Yarı finale yükselen Gülpınarspor, Adana Büyükşehir Belediyespor, Kurttepespor ve Adana Demirspor gibi takımlar arasında şampiyonluk kupasını kaldıran mavi lacivertli ekip oldu. Grup maçlarında oynadığı 7 maçı da kazanan ve 42 kez fileleri havalandıran Adana Demirspor U12 takımı klasman grubunda da oynadığı 3 maçta 9 puan toplayarak adını son 4 takım arasına yazdırdı. Şenol Erol’un talebeleri burada da oynadığı 2 maçı da kazanıp kupayı kazanmasını bildi.

FİNALDE KURTTEPESPOR’U MAĞLUP ETTİ

Muhteşem bir sezon geçiren Adana Demirspor U12 takımı finalde zorlanmadan Kurttepespor’u 4-1’lik skorla geçti. Antrenör Şenol Erol yönetiminde bu sezon şapka çıkartılacak performanslar ortaya koyan mavi lacivertli ekip hem hücumda hem de savunmada rakiplerine ezici bir üstünlük kurdu. Oyuncularının performansını değerlendiren genç teknik adam, “ Büyük emekler verildi. Sonuçta bu emeğimizin karşılığını şampiyonluk kupasını kazanarak aldık. Sahada inanılmaz özveride oynayan oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor