Uğur Eymen Güven bölge karmasına seçildi

Tesisleşme başta olmak üzere sportif başarılarıyla Adana’nın son yıllardaki en önemli markalarından biri olan Özgür Kulaçlar Spor Kulübü, sporcularını Türk yüzme sporuna kazandırmaya devam ediyor. Kulübün genç yüzücüsü 14 yaşındaki Uğur Eymen Güven, bölge karmasına seçildi.

ÖZGÜR KULAÇLAR SK ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Başarılı yüzme antrenörü Özgür Yarar’ın başında bulunduğu Özgür Kulaçlar SK’dan bir başarı daha.. Türkiye Yüzme Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Bölge karması seçme müsabakaları İstanbul’da düzenlenirken Adana’dan ise 4 sporcu bu organizasyonda yer aldı. Özgür Kulaçlar SK sporcusu Uğur Eymen Güven, ortaya koyduğu yüksek performans sonucu almış olduğu dereceler ile yüzme federasyon bölge karmasına girmeye hak kazandı. Uğur Eymen, Milli Takım forması altında uluslar arası bir müsabakaya katılarak ülkemizi temsil etme gururunu yaşayacak.

YARAR: VİZYONUMUZLA RENK KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Sporcumuz Uğur Eymen Güven’in başarısıyla gurur duyduklarının altını çizen antrenör Özgür Yarar, “Çok çalıştı ve karşılığını bölge karmasına seçilerek taçlandırdı. Kulüp olarak vizyonumuzla her yıl başarılı sporcular yetiştiriyor ve onları Türk yüzme sporuna kazandırıyoruz. Tabiki her gün yoğun idmanlarla bu başarılar geldi. Uğur Eymen ve onun gibi değerli sporculara sahibiz. Milli takımlara oyuncu göndermek bizim misyonumuzun en önemli parçası. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar başta olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum” dedi.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor