BADOU NDİAYE ŞİMŞEK’TE

Adana Demirspor, bir dönem Galatasaray, Trabzonspor ve Karagümrük’te de forma giyen Badou Ndiaye’yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Uzun yıllar sonra yükseldiği Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve yeni sezonda daha üst sıraları hedefleyen Mavi-Lacivertliler, tecrübeli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye’yi 3 yıllığına  kadrosuna kattı. Adana Demrispor Başkanı Murat Sancak, Ndiaye transferini sosyal medya hesabından ‘Hayırlı olsun’  diyerek duyurdu. Süper Lig’de daha önce Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük’te oynayan Sengalli Badou Ndiaye, geçtiğimiz sezonu Yunanistan’da Aris formasıyla geçirmişti.

Osmanlıspor formasıyla çıkış yapan ve 2017/18 sezonunun başında 7.5 milyon euro karşılığında Galatasaray’a transfer olan Badou Ndiaye, aynı sezonun devre arasında 16 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Premier Lig ekibi Stoke City’ye transfer olmuştu. Stoke City’de beklenen çıkışı gösteremeyen Ndiaye, Süper Lig’de Trabzonspor ve Fatih Karagümrük’te kiralık olarak forma giymişti. Ndiaye 2021 yazında bedelsiz olarak Yunanistan ekibi Aris’e transfer olmuş ve sezon sonunda serbest kalmıştı.

Bu arada adı Galatasaray ile anılan Mario Balotelli hakkında Başkan Murat Sancak açıklamalarda bulunud. Sancak italyon oyuncuyu satmayacaklarını söyledi. Başkan Sancak, “Galatasaray’la bir görüşmemiz olmadı. Yurtdışından bazı teklifler var; ama hiçbirin kabul etmedik” dedi. Sancak, “Balotelli için ne kadar bonservis belilediniz?” sorusuna, “Satmayı düşünmüyorum ki bu yüzden de bir bonservis bedeli yok” dedi. Balotelli geçen sezon Adana Demirspor’da 33 maçta 19 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Balotelli’nin Mavi-Lacivertlilerle 30 Haziran 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor.(HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor