KAPLAN BOLU’DA

Adanaspor, 20 Haziran’da Çatalan Tesisleri’nde yaptığı ilk etap çalışmalarını tamamlayarak dün Teknik Direktör yönetiminde Bolu’ya gitti. Turuncu-Beyazlılar ikinci etap kampını Bolu Termal Otel’de yapacağı çalışmalarla  sürdürecek.

Öte yandan yeni transferler Hüseyin Öztürk, Ahmed Said Kıvanç, Hasan Hüseyin Akınay ve Özcan Aydın’ın da Boluda çalışmalara katılacağı belirtildi. Yeni gerçekleştirilecek transferlerin de direk kampa katılacakları belirtildi. Teknik Direktör Mustafa Kaplan gitmeden önce yaptığı açıklamada, “İlk etap çalışmalarında futbolcularla birbirimize tanıma fırsatı bulduk. Yeni gelen futbolcular ve geleceklerle Bolu’daki çalışmalarımızla bir araya geleceğiz. Burada iyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra Adana’ya hazır bir şekilde dönmek istyoruz. Şu ana kadar yapılan transferlerden oldukça mutluyum. Kamp döneminde takıma iyice adapte olacaklarına inanıyorum” dedi.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar yaptığımız transferler hocamızın direktifleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Tranfserlerimiz devam edecek. İnce eleyip sık dokuyoruz. Önümüzde daha zaman var. Taraftarlarımız merak etmesinler. Bu sene daha dikkatli davranıyoruz. Giden oyuncularımız çok oldu. Onların yerini dolduracak ve daha iyilerini almaya çalışıyoruz. Şu ana kadar dört oyuncu aldık. İkisi kaleci olmak üzere biri orta saha bir de sol kanat oyuncusu. Bunların takıma faydalı olacaklarına inanıyorum” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor