TAYYİP TALHA BEREKETİ!

Adana Demirspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tayyip Talha Sanuç’a teklifler yağıyor. En ciddi teklif ise Beşiktaş’tan geldi ancak son söz Başkan Murat Sancak’ta olacak…

BEŞİKTAŞ’IN TAYYİP AŞKI!

Yerli stoper arayan Beşiktaş, Adana Demirspor’da parlayan Tayyip Talha Sanuç için harekete geçti. Abdülkerim Durmaz’ı Galatasaray’a kaptıran Siyah-Beyazlılar, 22 yaşındaki futbolcu için Akdeniz ekibine resmi teklifini iletti. Son 4 sezondur Adana Demirspor forması giyen Tayyip geçen sezon Süper Lig’de 26 maça çıkmıştı. Yerli stoper arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Adana Demirspor’dan Tayyip Talha Sanuç için bir kez daha harekete geçti. 22 yaşındaki savunmacı için oyuncu artı para teklifi yapılacak. Mavi-Şimşekler’de gösterdiği performansla dikkatleri çeken Tayyip Talha için Beşiktaş yönetiminin, takas artı para şeklinde teklif sunacağı belirtildi.  Belçika Pro Lig takımlarından Oud-Heverlee Leuven de Tayyip Talha’nın peşinde olduğu gelen bilgiler arasında.

HEDEF FENERBAHÇE’Lİ ARDA KURTULAN

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yaptığı açıklamada Fenerbahçe’nin genç yıldızını işareti etti.  Adana Demirspor Başkanı yaptığı açıklamada oyuncuyla görüştüklerini itiraf etti.  19 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Fenerbahçe’de çok şey bekleniyordu. 2 yıl daha sözleşmesi olan Arda, Kuzey Makedonya Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde gösterdiği performansla da dikkat çekmişti. Fenerbahçe U19’da 66 maçta 16 gol, 10 asist yapan oyuncu için transfer belirsizliği yaşanıyor.

KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Bu arada Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1 Temmuz’da Bolu’da toplanacak. İlk etap kampa burada başlayacak olan Mavi-Lacivertli takım 19 Temmuz’da İtalya’ya gidecek. Başkan Sancak yaptığı açıklamada, “1 Temmuz’da Bolu’da sezonu açacağız. 19 Temmuz’da ise İtalya’ya gideceğiz. Napoli, Sampdoria ve İtalya’dan bir takımla daha hazırlık maçı yapacağız.” ifadelerini kullandı.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor