ŞİMŞEK’TE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Adana Demirspor 2022-2023 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz Cuma günü Bolu/Koru Hotel’de başladı. Birinci etap kampında iki hazırlık maçı oynayacak Mavi-Lacivertliler, 8 Temmuz’da Gaziantep FK ile, 12 Temmuz’da ise Katar’ın Umm Salal takımı karşılaşacak.

Adana Demirspor’da 16 Temmuz’da sona erecek 1.etap çalışmalarının ardından ikinci etap kamp çalışmalarını 20 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında İtalya’da sürdürecek. Başkan Sancak İtalya’da Napoli, Sampdoria ve bir takımla daha hazırlık maçı yapacaklarını açıklamıştı. İtalyan kampı programı ilerleyen günlerde belli olacak.  Adana Demirspor’un Bolu’daki kampına akademiden de futbolcular davet edildi. U17 takımından 2005 doğumlu Hijran Ali Boyacı, 2005 doğumlu Murat Uğur Eser, 2005 doğumlu Baha Övünç ve U19 takımından da 2004 doğumlu Enes Erdem, 2004 doğumlu İzzet Çelik ve 2003 doğumlu Mahmut Ender Yılmaz kampa katılarak çalışmalara başladılar. Diğer taraftan tüm futbolcular Adana Demirspor’un sponsor hastanelerinden Livospital ve MedicalPark Hastaneleri’nde sağlık kontrollerinden geçtiler.

Adana Demirspor iki transfer birden daha yaptı. Mavi-Lacivertliler , defans oyuncusu Semih Güler’in sözleşmesini 3 yıl uzattı. Semih, Mavi-Lacivertliler’de 16 Ocak 2019’dan bu yana forma giyiyor. Adana Demirspor iknici transferini de Aias Aosman’ı kadrosuna katarak yaptı. Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 27 yaşındaki Suriyeil orta saha oyuncusu Aosman ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Aosman bu sezon Yunanistan Ligi’nde 8 gol ve 11 asist yaparak 19 gole katkı sundu. 2019-20 sezonunda Adana Demirspor’da forma giyen başarılı oyuncu, 29 maçta 8 gol atarken 2 de asist yapmıştı.

Öte yandan 3 sezondur Mavi-Lacivertli formayı giyen Sinan Kurt, Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Eyüpspor ile anlaştı. Sinan Kurt sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında, “Değerli Adana Demirspor taraftarları, hep beraber Adana Demirspor tarihine geçecek başarılara imza attık. Bu formayla geçirdiğim her günü hayatımın sonuna kadar gururla hatırlayacağım. Adana Demirspor günlerimde desteğini benden asla esirgemeyen  Başkanım Murat Sancak’a, Başkanvekilimiz Metin Korkmaz’a, Sportif Direktörümüz Gökhan Göktürk’e ve çalıştığım teknik ekibimize, takım arkadaşlarıma, tesis çalışanlarımıza ve büyük taraftarımıza teşekkür ediyorum. Güzel günlerde görüşmek üzere…” (HABER: YENER EKİNCİ)

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor