PAKSOY: TÜRKİYE GENÇLERLE İYİ OLACAK

İyi Parti Adana kurul üyeleri partiye katılım toplantısı Suat Gençsoy öncülüğünde Gazeteciler Cemiyeti’nde bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleştirilen toplantıda konuşanİYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ümmügülsüm Paksoy, ülkenin gidişatını gençliğin değiştirebileceğini söyledi.

(HABER MERKEZİ)- İyi Parti Adana kurul üyeleri partiye katılım toplantısı Suat Gençsoy öncülüğünde Gazeteciler Cemiyeti’nde bir araya geldi.. Toplantıya Çukurova Gazeteciler Derneği Başkanı Cafer Esendemir başta olmak üzere MHP Seyhan eski Yönetim Kurulu Üyesi ve yeni İyi Parti Üyesi Hakan Boyacı, İyi Parti heyetinde görevli Suat Gençsoy, Genel idari Kurulu Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy, İyi Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat, Artug Bagatur, Selçuk İnce, Hüseyin Önür, Nazif Gökmen gibi birçok isim katıldı.

Suat Gençsoy, tanışma toplantısının memlekete hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başladı. Daha sonra Gençsoy, parti üyelerini tanıtmak adına sözü onlara verdi.

PAKSOY, “ÜLKEYİ GENÇLER DEĞİŞTİRECEK”

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ümmügülsüm Paksoy burada yaptığı konuşmada, “Gençlerin ülkenin kaderini değiştirecek, kötü giişata ‘dur’ diyecek ve geleceğe yön verecek umut kaynağı olacak. Yakın zamanad önünüze sandıkg elecek ve bir tercih yapmanız istenecek. Sizler oylarınızla memleketin makus talihini değiştireceksiniz. Sayın genel başkanımız Meral Akşener, sürekli gençlerle buluşuyor ve sizlerin sorunlarını tek tek dinliyor. Bizler de partinin yönetim kadroları olarak, başta gençlerin talepleir olmak üzere her kesimin beklentilerine yönelik çözümler üretmeye çalışıyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza ve çok çalıştığımıza emin olabilirsiniz. Biz de şundan eminiz ki, Türkiye İYİ olacaksa, angek gençlerle İYİ olacak. İyi ki varsınız” diye konuştu.

“ADANA BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ YER”

Parti içerisinde yapılan ittifakların hoşuna gitmemesi sonucu MHP’den ayrıldığını dile getiren eski MHP üyesi Hakan Boyacı, “Yaklaşık 3-4 yıldır hiçbir siyasi partide görev almıyorum. Meral Hanım ile Ankara’da MHP milletvekilliği yaparken tanışma fırsatım oldu. Nereden geldiğimi sordu. Adana’dan geldiğimi söyledim. Bana şu cümleyi kurdu: “Adana bizim için en önemli yer” dedi.

Birebir tanışma fırsatı olduğu için çok mutlu olduğunu ve Meral Hanım’ın çok sıcakkanlı bir insan olduğunu belirten Boyacı daha sonra, “Ben de eğer bir partiye katılacaksam o partinin İyi Parti olmasını istedim. Bundan sonra Adana için özellikle gençlerle beraber muvaffak olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“ÜLKEMİZ ŞARTLARINDA İÇERİSİNDE BULUNULABİLECEK BİR SİYASİ PARTİ GÖRMEDİM”

İyi Parti üyesi Berkan Dilber, “Seyhan Ülkü Ocakları eski Öğretim Masa Başkanıyım. 4 yıl kadar bir dönemdir siyasete ara verdim. Çünkü ülkemiz şartlarında içerisinde bulunulabilecek bir siyasi parti görmedim. Ama iyi parti kurulduktan sonra direkt olarak destek veremesem de dolaylı yollardan destek verdim. Ve şu an direkt destek vermek adına burada bulunuyorum.”

“KENDİLERİ GİTMEDİĞİ İÇİN ARTIK GÖNDERİLMELERİ GEREKİYOR”

İyi Parti Üyesi Artug Bagatur da, “50 yaşını geçtim ve memleketin gençlerine ne kadar destek verebilirsek o kadar iyidir dedim” diye belirtti. Memlekette evlatlarımızın geleceği ile ilgili de sıkıntıları olduğunu dile getiren Bagatur, “Bu sıkıntılar günden güne de  artıyor. Biz zamanımızda güzel şeyler gördük yaşadık. Ama şimdiki gençler öyle değil. Gençler şimdi bu siyasetçileri görüyor. Sanıyorlar ki hep bu tür siyasetçiler vardı. Zamanında da sıkıntı vardı kabul ediyorum. Ama o zamanlar sıkıntı meydana geldiğinde siyasetçi bırakıp gitmesini bilirdi. Bugün öyle bir şey yok. Kendileri gitmediği için artık gönderilmeleri gerekiyor. İyi Parti’ye ve İyi Parti adına Suat Bey’e de desteğimizi vermek adına buradayız“ diye kaydetti.

“SAYIN SUAT GENÇSOY’UN ÖNDERLİĞİNDE İYİ PARTİ ÇATISI ALTINDA GÖREVE HAZIRIZ”

Anavatan Partisi Seyhan İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Nazif Gökmen de görüşlerini şu şekilde aktardı: “Artık durup seyretmek yerine tekrar siyasete adım atıp doğru yolda gördüğümüz insanlarla yürüyerek vatan mevzusunu savunmak için Sayın Suat Gençsoy’un önderliğinde İyi Parti çatısı altında göreve hazırız. İnşallah hayırlısı olur.”

İSTEK, TALEP VE FİKİRLER DİLE GETİRİLEREK AKILLARDAKİ SORU İŞARETLERİ GİDERİLDİ

İyi Parti üyeleri konuşmalarını yaptıktan sonra katılımcılara söz hakkı verildi. Forum havasında ilerleyen toplantıda katılımcılar istek, talep ve fikirlerini dile getirdi. Katılımcıların sorduğu sorulara büyük bir özveri ile cevap veren İyi Parti üyeleri hiçbir soruyu yanıtsız bırakmadı. Suat beyin yanında olduklarını ve iyi partiden ümitli olduklarını dile getiren katılımcılar, “Geleceğimizin iyi olması için iyi partiyi destekliyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor