SALİH KAVRAZLI, ŞİMŞEK’TE

Transfer çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor, Trabzonspor’dan Salih Kavrazlı’yı kadrosuna kattı ve 20 yaşındaki forvetle 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Salih ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Salih Kavrazlı ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Transfer sürecindeki desteklerinden dolayı Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na, Asbaşkan Ertuğrul Doğan’a ve Trabzansporlu yöneticilere teşekkürlerimizi sunarız” ifadeleri kullanıldı. Öte yandan Adana Demirspor  ilk etap kamp çalışmalarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Yeni transferlerin de kampa katılarak çalışmalara başladıkları ifade edildi.

Adana Demirspor bu transfer döneminde yine gençlere yöneldi. Daha önceden Çaykur Rizespor’dan 23 yaşındaki Yusuf Sarı’dan sonra yine gelecek vadeden Salih Kavrazlı’yı da kadrosuna kattı. Transferlerle ilgili konuşan Başkan Murat Sancak, “Hocamızla birlikte çok iyi bir performans sergileyen Yunus Akgün’den dolayı artık  genç futbolcuları kiralık olarak almamaya özen göstereceğiz. Bizde performanslarını yükseltip değerlendirini arttırarak kulüplerine yarıyorlar. Bundan sonra transfer politikasını genç ve gelecek vadededen futbolcuları bonservisleriyle alıp performanslarını yükselterek satarak kulübümüze para kazandırmak için çalışacağız” dedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor