ÖLÜ SEZONDA FUTBOL COŞKUSU

Hem Kızıldağ hem Aladağ’da yapılan futbol turnuvaları yeni sezon hazırlıkları kapsamında amatör futbolcuların form tutmaları için önemli bir aktivite olurken ortaya konulan zevkli ve çekişmeli futbol izleyenlerin de beğenisini kazanıyor.

FUTBOL HEYECANI YAYLALARA TAŞIND

Adana’da amatör lisanslı futbolcuların yanı sıra futbolu çok seven insanların bir araya geldiği futbol turnuvaları büyük bir ilgiyle takip edilmeye başlandı. Adana’nın Aladağ ilçesi ile Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ yaylasında yapılan futbol turnuvaları 10’yıla aşkın zamandır kalitesini arttırarak yapılmaya devam ediliyor. Adana’nın sıcak havasından bir nebze de kurtulmak isteyen Adanalı futbolseverler yüksek rakımlı yerlerde ölü sezonda amatör futbolcuların heyecanına ortak oluyor ve büyük destek vererek futbol özlemlerini gidermeye çalışıyorlar.

TURNUVALARIN VİZYONU HERGEÇEN GÜN ARTIYOR

Köyler arası yapılan futbol turnuvalarına ilgi ise oldukça fazla.. Kızıldağ’da toplam 4 grupta toplam 16 takım yer alırken Aladağ’da ise bu sayı 4 grupta 22 takım oldu. Takımlar köylerinin adlarını sportif faaliyetlerle duyurmak için tribündeki yerlerini alırken şampiyon olan takımlara ise başarı ödülü ve maddi destek sağlanılıyor. Her geçen yıl bir kat daha kaliteli bir o kadar da ilgi çeken müsabakalara profesyonel takımlarda top koşturmuş, yıllarını geçirmiş isimlerde eklenmesiyle turnuvanın vizyonu ise başka bir hal almaya başlandı.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor