KAPLAN;TARAFTARLARIMIZI MUTLU EDECEK TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

Adanaspor, Bolu ikinci etap çalışmalarına günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Önceki akşam yapılan antrenmanda futbolcular top kapma ve şut çalışması yaparken, dün sabahki idmanda ise kuvvet çalışması yaptılar.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “2.etap kamp dönemimizin sonuna kadar yeni transferlerimizin gelmesini bekliyoruz. İçimizden de yollarımızı ayıracağımız arkadaşlar olacak. Ekibimizle bir toplantı yapıp karar vereceğiz. Bolu’daki ilk etap kampın iyi geçtiğini, takım içerisindeki havanın iyi olduğunu ve bunun da lige yansıyacağını düşünüyorum. Bizim önceliğimiz özellikle 3.bölgeye alacağımız oyuncular. Savunma bölgesine almak istediğimiz bir oyuncu var. Orat bölge yani 2.bölgede almak istediğimiz iki oyuncu var, bunları da aramıza katarsak iyi bir Adanaspor izletmek için çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaplan, ilk etap kamp değerlendirmesinde, “İlk oynadığımız hazırlık maçın 30 dakikası çok iyiydi. İkinci hazırlık maçında ise belli dönemlerde takımımız iyi işler yaptı. Sürekli oyuncu sirkülasyonları olduğu için ve oyuncu değişiklikleri yaptığımız  için ister istemez belli sürelerde oyundan düşüyoruz. Son oynadığımız maçın iyi geçtiğini düşünüyorum. Topun sürekli bizde kalması, yeniden oyun kurmamız, 1.bölgeden 2’ye, 2’den 3’e geçmemiz iyi. Bazı mevkilerde hiç oynamayan oyuncuları deniyoruz. İyi mücadeleler oldu, istekli oyunlar oldu. Ama yediğimiz goller bize yakışmadı diye düşünüyorum. Önemli olan hazırlık maçlarında eksiklerimizi görmek. Hatalarımızı düzeltmek istiyoruz. Yani en önemlisi aramızda 2.etapta katılacak oyuncuların bizim için çok önemli olduğu, zaman daralıyor. Gelecek olan transferlerle daha iyi bir Adanaspor olarak lige giriş yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızı mutlu edecek bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor