KARATAŞ CANLANIYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı, sahil şenridinde 100 metre kıyı uzunluğu, 75 metre eni olan ve 6500 metrekarelik Atapark Halk Plajında incelemelerde bulundu.

HABER MERKEZİ-  Adana’nın Karataş ilçesininin hak ettiği  hak ettiği değere kavuşması için kolları sıvayan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 6500 merekarelik Atapark Halk Pajı ve sahil şeridi  Karataş’ın daha çok canlanacağı müjdesini verdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Zeydan Karalar,”Karataş ilçemiz Akdeniz’in incisi olması gereken kıyılarımızdan birine sahiptir. Ne yazık ki bugüne kadar gereken ilgi gösterilmemiştir..Biz bu eksikliği gidererek  Akdeniz’in incisi yapmaya kararlıyız”  dedi.

Karalar, Karataş deniz kıyısında yaptığı incelemelerle ilgili olarakta şöyle dedi;  “ Karataş’ımızı hak ettiği plaja kavuşturacağımız Atapark Halk Plajında devam eden çalışmalarımızı inceledik. Amacımız, Karataş’ımızı sadece Türkiye genelinde değil, dünya genelinde tanıtmaktır ve bunu başaracağımıza inanıyoruz.”   Zeydan Karalar, Karataş’a gereken ilginin gösterilmesi ve eksiklerin giderilmesi halinde kültürel ve  ekonomik açıdan hem ilçe halkına, hem de ülkemize büyük ekonomik katkılar sağlayacağını da sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor