ADANASPOR TARAFTARI SANTRAFOR İSTİYOR…

Adanaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, taraftarlar da Başkan Bayram Akgül ve yönetimden santrafor transferi bekliyor. Bolu’daki hazırlık maçlarında takımın iyi bir santrafora ihtiyacı olduğu görüldü.

Turuncu-Beyazlı taraftarlar, “Başkanımız Bayram Akgül her tarafa transfer yaptı. En önemli yer olan santrafora daha transfer yapmadı. Liglerin başlamasına 15 günden az kaldı. Başkanımız daha neyi bekliyor. Yine son iki sezon yaşadığımız sıkıntıları mı yaşayalım. Adanaspor o kötü günleri yaşamayı hak etmiyor. Başkanımız su ana kadar yaptığı transferlerle iyi bir oynucu grubuna sahip olduk. Mücadele gücü yüksek bir takım oluşturuldu. Ama takımda gol atacak bir oyuncu olmazsa onların hiç bir hükmü olmayacak. Onun için başkanımızdan biran önce ileri uca iki tane iyi futbolcu transfer etmesini bekliyoruz” dediler.

Öte yandan Adanaspor’da yeni sezon hazırlıkları da Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. İkili mücadeleler sanki lig maçıymış gibi sert ve mücadeleci geçiyor. Oyuncularının bu performansından oldukça mutlu olduğu gözlenen Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Gerçekten futbolcularımın antrenmanda gösterdiği istek ve arzudan çok memnunum. Tuzlaspor maçına kadar önümüzde 15 günden az bir süre kaldı. Bu süreyi de en iyi şekilde değerlendirerek lige hazır bir şekilde gireceğiz” diye konuştu.  Bu arada, Adanaspor’da ayrılıklar da sürüyor. Orta saha oyuncuları Thomas Bruns ile Cem Özdemir de takımdan ayrıldılar. Kulüpten yapılan açıklamada, “Her iki oyuncumuz ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.(HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor