ŞİMŞEK’TE YÜZLER GÜLÜYOR

Adana Demirspor, ligin ilk maçında deplasmanda Giresunspor’u 3-2 yenerek taraftarlarını mutlu etti. Oynanan oyun ve mücadele gerçekten görülmeye değerdi. Yeni transferlerden 6’sı bu maçta ilk 11’de yerini aldı.

Bu maçta en öne çıkan olaylar, Gökhan İnler’in sezona golle başlaması ve Belhanda’nın attığı golün pasını vermiş olması ve büyük umutlarla transfer edilen Onyekuru’nun ilk maçında golle tanışması kendisine güvenenleri mahçup etmedi.  Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Vincenzo Montella, Onyekuru, Belhanda ve Gökhan İnler ileriki haftalarda daha iyi olacaklarını söylediler.

MONTELLA: OYUNCULARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Giresunspor maçının ardından “Bu galibiyeti bizlere armağan eden oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi. Montella, “Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar kalabalık bir şekilde geldikleri için. Futbolcularıma da teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir galibiyeti bizlere armağan ettikleri için. Hala ligin başındayız. O yüzden geliştirmemiz gereken çok farklı noktalar var. Bizim sahada görmek istediğimiz detaylar var. Özellikle topun yönetiminde biraz daha ileri gidebilirdik. Daha iyi bir şekilde topa sahip olabilirdik diye düşünoyurm. Özellikle ikinci yarı mesafeler de açıldıkça daha fazla kendi kalecimizi konuşturabildik ama ligin başında olduğumuz için bunu geliştirmek için hayli zamanımız var. O yüzden bu konuda çok çalışacağız” diye konuştu.

Kaptan Gökhan İnler ise, “Zorlu bir kamp dönemi geçirdik. Bu maçta iyi bir galibiyet aldık. Sivasspor maçına odaklanacağız. Ben ilk defa ilk maçımda 1 gol 1 asist ürettim. Yaşa takmıyorum, futbolu seviyorum, içimde bir ateş var. Bu çok önemli benim için. Adana’dan motosikletle bir taraftar gelmiş, taraftarlara armağan ediyorum. İlk maçı güzel bitirdik, ayrıca bugün efsanemiz Muharrem Gülergin’in ölüm yıldönümü. Golün ve galibiyet ona armağan olsun” dedi.

Onyekuru’nun transferinden dolayı memnun olduğunu belirten Belhanda, “Onyekuru geldiği için çok mutluyum. Kafamı kaldırdığım zaman boşta bir isim olacağını biliyorum. Onyekuru’yu gol attığı için tebrik ederim, ancak benim attığım gol daha zordu. Sezona 3 puanla başlamak çok önemliydi. Zor bir deplasmandan 3 gol ve 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyum. Sezon öncesi çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu sezon farklı bir Belhanda olacak” ifadelerini kullandı.

Onyekuru da maç sonu yaptığı açıklamada, “Türkiye’ye geri döndüğüm için çok mutluyum. Buraya geldiğimde de söylemiştim, takıma yüzde yüzümü vermek için geldim. Forvetlere asist ve goller yapmak istiyorum. Takımımın en üst seviyede bitirmesi için çok çalışacağım. Takım arkadaşlarım beni çok sıcak karşıladı. Belhanda ve Ndiaye eski takım arkadaşlarım. Biliyorsunuz, Belhanda çok fazla gol atamıyor, gol attığı için onu da tebirk ediyorum.” (HABER: İRFAN İŞİSAĞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor