MÜTHİŞ BAŞLANGIÇ

Spor Toto Süper Ligi’ne Adana Demirspor’dan görkemli bir başlangıç.. Mevi- Lacivertliler, Giresunspor’un ardından ligin 2. Haftasında Sivasspor engeli 3-0’lık net bir skorla geçilirken 2’de 2 yaparak 6 puanla zirveye çıkmayı başardı.

SİVAS’IN KALESİNE ŞUT BOMBARDIMANI

Adana Demirspor belki de ilk kez bir maçta bu kadar kaleyi yokladı.. Sivasspor maçının ilk yarısında 45 dakika içinde kaleyi 17 kez şut çeken temsilcimiz maç sonrası ise bu sayı 27’ye ulaştı. Maça çok saldırgan ve çok arzulu başlayan Adana Demirspor’un kaleyi bulan şutu ise 13 olarak kayıtlara geçti. Bu 13 şutun 3’ü ise filelerle buluştu.Temsilcimiz hem oyun hem de puansal anlamda süper başladı.

BELHANDA VE ONYEKURU’DAN 4 GOL

2 maçta 6 puanı hanesine yazdıran Adana Demirspor’un yabancı oyuncularından Onyekuru ve Belhanda’nın 4’er golle de skora direk katkı yaptı. Geçe sezonun özellikle ilkyarısında mavi lacivertli forma altındaki performansı eleştiri alan Belhanda, 2 maçta boş geçmezken, Onyekuru’nun çalışkanlığı ve golcü kimliği izleyenlerden tam not aldı. Ayrıca Akintola’nın Sivas karşısında 1 gol 1 asistle oynadı.

TRİBÜNLER YİNE COŞKULU, RENGARENKTİ

3-0’lık net Sivasspor karşılaşmasını 20 bin geçkin Adana Demirspor taraftarları takip etti. Maç öncesini oyuncularını yanına çağırıp moral veren, maç içinde desteğini hiç esirgemeyen mavi lacivertli taraftarlar alınan skor ve ortaya konulan futbolun zevkini çıkarttı. Ayrıca Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın maç sonunda yayıncı kuruluşa taraftarları öven açıklamaları da dikkat çekti. Bu arada Başkan Murat Sancak, maç öncecsi stadı gezerek taraftarlarla buluştu.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor