ŞİMŞEK’TE LİDERLİK SEVİNCİ

Adana Demirspor, ligin ilk maçında Giresunspor’u deplasmanda 3-2 yendikten sonra ikinci hafta da kendi sahasında Demir Grup Sivasspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek haftayı lider tamamladı. Camiada liderlik sevinci yaşanıyor.

İlk 2 hafta geride kalırken 6 puan toplayan Adana Demirspor, averajla liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Geride kalan 2 haftada iki maçını da kazanan 2 takım bulunuyor. Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor ile Adana Demirspor 2 maçını da kazandılar. Mavi-Lacivertliler averajla liderlik koltuğunun sahibi oldu. Adana Demirspor 2 maçta rakip filelere 6 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü ve +4 averaja sahip. Trabzonspor ise 3 gol atarken kalesinde gol görmedi ve +3 averaja sahip oldu.

Sezona 2’de 2 yaparak başlayan Adana Demirspor, son 15 sezonun en iyi lig başlangıcını da yapmış oldu. Ligin ilk haftasında deplasmanda Giresunspor’u 3-2 mağlup eden, ikinci haftada kendi evinde Sivasspor’u 3-0’lık sonuçla yenen Mavi-Lacivertliler, lige 6 puana başladı. En son 2007-2008 sezonunda ilk 2 haftayı galibiyetle kapatan Adana Demirspor, daha sonraki 14 sezonda bu başarısını tekrarlayamamıştı. Mavi-Lacivertliler, ligin 3.haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak. Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması 22 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45’te oynanacak. Fenerbahçe Pazartesi günü deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 6-0’lık skorla mağlup etti. Geçen sezon Adana’da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 1-0’lık skorla kazanırken, İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor 2-1’lik skorla kazanmıştı. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor