‘FUTBOLCULARIMI ÇOK FAZLA GERDİLER’

Fenerbahçe’ye 4-2 yenilen Adana Demirspor’da hakemlere büyük tepki var. Teknik Direktör Vincenzo Montella maç sonrasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Montella, “Kora kor oynadığımız bir maç oldu. Futbolcularımı tebrik etmek istiyorum, gurur duyuyorum onlarla. Belki beraberlik de yakalayabilirdik. 2.yarıda hiç hoşuma gitmeyen bazı olaylar yaşandı. Ama ben onları kendime saklıyorum. Sahaya yansıttığımı takım ruhundan gerçekten hoşnut kaldım. Çok hoşuma gitti takımın birlikte mücadele etmesi. Ama tabiki de bazı gerilmeler oldu, futbolcularımı çok fazal gerdiler. Sonuçta beğenmediğim olaylar yaşandı. Ama dediğim gibi takım ruhunu yansıttığımız için tebrik ediyorum futbolcularımı” diye konuştu.

Montella, maç sonrasında Jorge Jesus’la ettikleri sohbet hakkında ise “Beni biraz sakinleştirdi açıkcası. Deneyimli olduğu için beni sakinleştirdi” dedi. Vincenzo Montella takım ruhunu yansıttıkları için futbolcularını tebrik ederek, “3-2’yi yakaladıktan sonra beraberliği yakalamaya yaklaştık. İkinci yarıda bazı olaylar yaşandı, bunlar da bizi etkiledi. Genel olarak oyunun başlangıcında olduğu gibi Fenerbahçe önceki maçlarında da hep 3 kişiyi arkada bırakıyordu, sol beki geride bekleterek. Bunu öngörmüştük, ona göre de hazırlandık. Aslında biz ilk yarıda iyi oynadık. Bölüm bölüm olaylar yaşandı, onları anlamakta zorluk çekiyorum. İlk verdikleri penaltıda Valencia, Rodrigues’in üzerine bacağını çıkarıyor, ona penaltı verdiler. Anlamakta zorluk çektim. Bizim aleyhimize olan penaltıda da ofsayt yoktu gördüğüm görüntülere göre. Bunlar birikince futbolcularımda gerginlik oluşuyor ve maç başka bir yere gidiyor. Özellikle ilk yarıda Szalai’nin sarı kart görmesi gerekiyordu. İlk yarıda da kart yönetimini anlamakta güçlük çektim. Hiç faul yapmadan 4 tane kart gördük.” (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor