ŞİMŞEK’İN RAKİBİ ÜMRANİYESPOR

Adana Demirspor ligin 4.haftasında kendi sahasında Ümraniyespor’u konuk edecek. Geçen hafta hakemin kötü yönetimi sonucunda Fenerbahçe’ye 4-2 mağlup olan Mavi-Lacivertliler Cumartesi günü Ümraniyespor ile karşılaşacak. Adana Demirspor-Ümraniyespor karşılaşması 27 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’de oynanacak.

Adana Demirspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına önceki akşam Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Montella, “Geçen hafta futbolcularımın göstermiş olduğu performanstan ve mücadeleden dolayı mutlu oldum. Aynı futbolu bu hafta sonu karşılaşacağımız Ümraniyespor karşısında da gösterirsek kazanan tarafın biz olacağına inanıyorum. Stada gelen taraftarlarımızı alacağımız galibiyetle Fenerbahçe maçının yenilgisini unutturacağız. Tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz” dedi.

Bu arada Adana Demirspor, Fenerbahçe deplasmanında yaşanan olaylar nedeni ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Rapordaj; Adana Demirspor A.Ş. Kulübü’nün 22.08.2022 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş.-Adana Demirspor A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53.maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine, Adana Demirspor A.Ş. Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36.maddesi uyarınca ve “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41.maddesi uyarınca 23.08.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevknie, Adana Demirspor A.Ş. Kulübü futbolcusu Yaroslav Rakitskyi’nin aynı müsabakadaki “kural dışı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 43.maddesi uyarınca 23.08.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir ifadelerine yer verildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor