Suat Gençsoy: “Daha iyi günlere”

Adana Şakirpaşa Sosyal Yardımlaşma Derneği Muharrem Ayı vesilesi ile aşure etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe İyi Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat ve İyi Partili Suat Gençsoy başta olmak üzere birçok kişi katıldı.

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Şakirpaşa Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği aşure etkinliğinde İyi Partililer ve Adana halkı bir araya geldi. Aşure etkinliğine İyi Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat, İyi Partili Suat Gençsoy, Adana Şakirpaşa Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hacı Taşkıran, Demokratik Partili Belediye eski Başkanlarından Zahit Akdağ’ın torunu İyi Partili Zahit Akdağ , Bülent Alper ve Kemal Çelik ve birçok kişi katıldı.

İyi Partili Suat Gençsoy, “Böyle bir etkinlikle paylaşım, bolluk, bereket ayı olan bu mübarek Muharrem Ayı’nda İyi Partililer ve halk olarak hep beraberiz. İnşallah bu felaketlerden de kurtulacağız. Biz İyi Parti olarak hep beraber bu işi başaracağız. Bu vatandaşların da sorunlarını çözeceğiz. Daha iyi günlere” dedi.

İyi Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat’da aşure etkinliğine katılanlara Meral Akşener’in selamını ileterek, “Ülkemiz daha iyi yönetilmeye layık. Bizler ülkemizi daha iyi yöneteceğiz ve insanımızı mutlu edeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor