ŞİMŞEK HIRS KÜPÜ

Adana Demirspor, Cumartesi günü saat 21.45’de kendi sahasında oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarına  Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi. Özellikle yeni transfer Berk Yıldız ve Artem Dzyuba’nın samimi hareketleri dikkat çekti. Adana Demirspor’un başarılı futbolcusu Younes Belhanda bu sezona çok iyi başladı. Belhanda, oynadığı 3 maçta da gol atarak takımına ofansif açıdan büyük katkı verdi. Giresunspor deplasmanında skoru 2-0’a getiren golü atan Belhanda, Sivasspor maçında ise ilk golü atmıştı. Fenerbahçe deplasmanında ise bu kez penaltıdan attığı golle skoru 3-1’e getiren ve takımını ateşleyen tecrübeli yıldız 3’te 3 yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarıyla konuşan Montella, hakem hatalarının olabileceği ve futbolda bunları kabul ettiklerini belirterek, “Sadece ilk olduğunda belki sinirlenebilirsiniz, futbolda böyle şeyler var. Mesela sadece şunu anlamakta güçlük çekiyorum. VAR sisteim olduğu bir ortamda bazı şeyleri nasıl göremiyoruz. Mesela Szalai’nin pozisyonunda farkl ıbir spor branşından gelen hareketler, bir faul vardı orada. Hiçbir şekilde ciddiye alınmadı, bu bize zorluk veriyor. Bu konu üzerinde de pek fazla tartışmaya gerek yok” diye konuştu. Adana Demirspor-Hangikredi Ümraniyespor maçını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Candaş Elbil yapacak. Oğuzhan Çakır da dördüncü hakem olarak görevlendirildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor