TAYYİP TALHA SANUÇ’DAN BEKLENTİLERİMİZ YÜKSEK

Adana Demirspor’un başarılı stoperi Tayyip Talha Sanuç transferin son günü olan bugün de gündemdem düşmüyor. Adı sıkça Beşiktaş ile anılan Tayyip’le ilgili Başkan Murat Sancak, “Beşiktaş ile hep görüşüyoruz. Daha önce de görüştük, şu anda Beşiktaş ile Tayyip Talha konusunda görüştüğümüz haberleri gerçek değil. Tayyip’ten beklentilerimiz yüksek, Tayyip’i yurtdışından da ilgi var” dedi.

Karabükspor altyapısından yetişen başarılı oyuncu 2018’de 245 bin Euro’luk bedelle Adana Demrispor’a transfer olmuştu. Tayyip geçen sezon da Adana Demirspor’la 29 maça çıkmış, 1 gol, 2 asistle oynamıştı. 22 yaşındaki genç stoperin Adana Demirspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılında sona erecek. Tayyip’in güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro.

Başkan Sancak, katıldığı televizyon programında transfer dönemi kapanmadan bir tane forvet almak istediklerini açıkladı. Başkan Sancak yaptığı açıklamada, “Transfer dönemi kapanmadan bir tane forvet almak istiyoruz. Fenerbahçe Kulübü, Serdar Dursun’u Avrpa Ligi kadrosuna katmadı ama ligde oynatabilirler. Eğer verirlerse değerlendirebiliriz, neden olmasın. İnşallah anlaşırsak bugün gece yarısına kadar forvet transferini çözmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 6 Eylül 2022 tarihli Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevklerini açıkladı. TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Adana Demirspor ile ilgili şu sevkler yer aldı: Adana Demirspor A.Ş. Kulübü’nün 04.09.2022 tarihinde oynanan Atakaş Hatayspor-Adana Demirspor A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53.maddesi uyarınca, “Saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52.maddesi uyarınca ve “Merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49.maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine, Adana Demirspor A.Ş. Kulübü Antrenörü Serkan Damla’nın aynı müsabakadaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41.maddesi uyarnca 05.09.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir denildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor