ŞİMŞEK’TE ARTIK HEDEF LİG

Adana Demirspor, transferin son gününde daha önceden Gökhan Töre ile anlaştıktan sonra Galatasaray’dan Emre Akbaba ile 2+1 yıllık, Başakşehir’den Norveçli golcü oyuncu Fredrik Gulbrandsen ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer döneminde adı sıkça Beşiktaş ile Fenerbahçe ile anılan Tayyip Talha Sanuç da son günde Beşiktaş’la anlaşarak İstanbul’a gitti.

Mavi-Lacivertli takım transfer döneminde toplam 19 transfer yaparken, 17 isimle de yollarını ayırdı. Yaz transfer döneminde Adana Demrispor hangi isimle el sıkışırken, hangi isimlerle vedalaştı. İşte Adana Demirspor’da gelen ve giden futbolcular

GELENLER: Ertaç Özbir (Kaleci), Goran Karacic (Kaleci), Rakitksy (Stoper), Manev (Stoper), Kevin Rodrigues (Solbek), Abdurrahim Dursun (Solbek), N’Diaye (Orta saha), Onyekuru (Solaçık), Berk Yıldız (Sol açık), Arda Okan Kurtulan (Sol açık), Yusuf Sarı (Sağaçık), Gökhan Töre (Sağaçık), Salih Kavrazlı (Sağaçık), Samuel Nongoh (Sağacık), Emre Akbaba (10 Numara), Dzyuba (Forvet), Guldbrandsen (Forvet), Khabuliani (Forvet), Ali Yavuz Kol (Forvet)

GİDENLER: Muriç (Kaleci), Ferhat Kaplan (Kaleci), Tayyip Talha Sanuç (Stoper), Rassoul (Stoper), Alper Uludağ (Solbek), Djokovic (Orta saha), Sinan Kurt (Orta saha), Lucas Castro (Orta saha), İzzet Çelik (Orta saha), Ezeh (Sol açık), Metehan Mimaroğlu (Sol açık), Matis Vargas (Sol açık), Yunus Akgün (Sağ açık), Samuel Nongoh (Sağ açık), Mario Balotelli (Forvet), L.Remy (Forvet), Ali Yavuz Kol (Forvet)

Öte yandan Adana Demirspor, Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde devam etti. Yeni transfer Gökhan Töre de takıma katılarak önce teknik heyet ve futbolcularla tanıştıktan sonra kondisyoner eşliğinde çalışmalara başladı.  Emre Akbaba ve Fredrik Gulbrandsen’in de bugün takıma katılarak çalışmalara başlayacağı belirtildi. Adana Demirspor-Trabzonspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yaparken, Suat Arslanboğa ise dördüncü hakem olacak. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor