“Seçimler 6+1’le kazanılmaz 50+1’le kazanılır”

HABER: AYŞEGÜL ŞİNGİRİK

ADANA (BÖLGE)-AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı 60. Danışma meclisi yapıldı. AK Parti Çukurova İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 64. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Ak Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ve tüm partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

“EKONOMİK KRİZDEN TÜRKİYE’Yİ KURTARACAK OLAN YİNE AK PARTİ KADROLARIDIR”

Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli Pırlanta Balo Salonu’nda gerçekleştirilen Dayanışma Meclis Toplantısı’nda açılış konuşmasını Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin yaptı. Ak Parti’nin 2023 için çok önemli olduğunu vurgulayarak söze başlayan Çetin, “Milletimizin içinde bulunduğu ekonomik krizden zorlandığının farkındayız. Fakat bu krizden Türkiye’yi kurtaracak olan yine Ak Parti kadroları ve Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Bu kriz döneminde sürekli halkla iç içeyiz ve halkımızın her zaman yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olur inşallah” diye belirtti.

“2023’DEKİ HEDEFİMİZ 50+1 VE CUMHURBAŞKANIMIZIN TEKRAR CUMHURBAŞKANI OLMASI”

  1. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Ak Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı’ da toplantıda şunları dile getirdi:

“MKYK üyesi olarak Türkiye’nin birçok yerinde saha çalışmalarında ve seçim analizlerinde bulunduk. Bu çalışmalardan biri geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiğimiz Antalya programıydı. Eski Başbakanımız ve Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın başkanlığında birçok milletvekili ve MKYK üyesi arkadaşımızla beraber sahadaydık. Sayın Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım’ın güzel bir sözünden alıntı yaparak şunu ifade etmeliyim; ‘Seçimler 6+1’le kazanılmaz 50+1’le kazanılır.’

Binali Yıldırım’ın bu sözünü tüm seçim boyunca kullanacağını dile getiren Fatma Güldemet Sarı, “Ak Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023’deki hedefimiz 50+1 ve cumhurbaşkanımızın tekrar cumhurbaşkanı olması” diyerek sözlerini noktaladı.

Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru’da Ak Parti’nin sancağını her ilçe ve mahallede dalgalandıracaklarını dile getirerek, “Adana’mızı kutlu davamızın en güçlü sancağından biri yapacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor