Amatör futbolun maestrosu: Neşat Memiş

Adana amatör futbolun en yetenekli orta sahalarından biri olan Neşat Memiş, yeni sezonda Süper Amatör Lig ekiplerinden Karşıyakaspor forması altında ter dökecek. Futbolculuk kariyerinde sayısız şampiyonlukları bulunan Neşat, bu sezonda ‘ölüm grubu’ olarak adlandırılan yerde başarılı olacaklarını, bunun için de her şeyin hazır olduğunu söyledi.

BU İŞİ GÖNÜLDEN YAPAN ÇIKART GÖZETLEMEYEN BİR BAŞKANA SAHİBİZ

Yeteneğiyle göz kamaştıran, saha içindeki etkinliğiyle forma giydiği takımlarda pozitif enerji yaratan Neşat Memiş, yeni sezon öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Geçen sezon İmamoğlu Belediyespor forması giydikten sonra bu sezon Karşıyakaspor’a transfer olan Neşat, şampiyonluk ipini göğüsleyecek bir kadro planlaması yapıldığını ve bu takımın bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarının altını çizen deneyimli oyuncu, “Başkanımız Canan Özdağ’ın bu güzel planlamasının parçası olduk. Müthiş bir ekibe sahibiz. Zor bir grup gibi görünebilir ama Karşıyakasporlu futbolcular üzerlerindeki sorumluluğu çok iyi biliyor” diye konuştu.

ADANA AMATÖR FUTBOLU GELİŞMEYE AÇIK AMA HENÜZ İSTENİLEN DÜZEYDE DEĞİL

Uzun yıllardır Adana amatöründe top oynadığını belirten Neşat Memiş, “Saha içindeki her türlü kazanma arzusuna varım ama saha içindeki kavga ya da tribünlerdeki kötü görüntüyü asla sevmiyorum. Adana amatör futbolu gelişmeye açık ama henüz istenilen düzeyde değil.  Altyapıdan oyuncu yetiştirmeden, onlara inanmadan bu iş olmaz. Ayrıca sadece oyuncular değil antrenör ve yönetim kadrosu da kendilerini yenilemeli. Spor tesislerini ise büyük sorun. Bazı takımların 1 sahayı 2’ye böldüğüne şahit oluyor, parklarda idman yapıyorlar. Amatör futbolunun gelişmesi için öncelikle bu sorunları çözmeleri gerekiyor” dedi.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor