TARAFTARLARDAN MUHTEŞEM ŞOV

Süper Lig’in 8.haftasında Adana Demirspor kendi evinde Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Yaklaşık 32 bin taraftar Yeni Adana Stadı’nda maçı izledi. Mavi-Lacivertli taraftarların tıklım doldurduğu stadta mücadele öncesinde yapmış oldukları koreografi büyük beğeni topladı. Özel bir koreofi şovu hazırlayan Mavi-Lacivertli taraftarlar maç öncesinde ve 90 dakika boyunca futbolculara destek oldular.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella maç sonrası yaptığı açıklamada, iki takımın da kazanmaya yakın olduğunu belirterek, “Bu performansla oynamamızdan dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum. Tabii ki kırmızı kartı yedikten sonra etkilendik. Ona rağmen hem pozisyon bulduk, hem pozisyon verdik. Doğru bir beraberlik olduğunu düşünüyorum. Taraftarlarımıza da böyle bir atmosfer yarattıkları ve sürekli destekte bulundukları için teşekkür ederim” diye konuştu.

Adana Demirspor, Konyaspor maçı öncesi kombine satışına yeniden başladı. Sezon öncesi yaklaşık 12 bin kombine bilet satışının yapıldığını ve kalan bölümlerin haftalık satışlara ayrıldığını duyuran Mavi-Lacivertli kulüp, yoğun istek üzerine kombine satışına yeniden başladı. Kulüpten yapılan açıklamada, 2022-2023 sezonu için kombine fiyatları güncellenerek tekrar satışa çıkarıldığı ifade edildi. Adana Demrispor, 2 hafta deplasmanda oynayacak. Bu iki haftalık bölümde satışta olacak kombineler, Konyaspor maçına 48 saat kalıncaya kadar satışına devam edilecek.

Adana Demirspor 7 Ekim Cuma günü saat 20.00’de deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Mavi-Lacivertliler, Gaziantep Futbol Kulübü maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde Teknik Direktör Vincenzo Monetlla yönetiminde ara vermedin start verdi. İlk on birde oynayan oyuncuların dinlendirildiği antrenmanda yedek oyuncularla bir çalışma yapıldı. (ÖZEL HABER)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor