Torosların Sözlü sevgisi meydanlara sığmadı

ADANA (BÖLGE)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Tufanbeyli ve Saimbeyli’de hemşerileri ile buluştu

Adana’da yılların ihmal edilmişliğini gidererek 21. Yüzyıla yakışmayan görüntüleri ortadan kaldıran, kentin kırsalına da merkezine de adil hizmet sağlayan, yerinde kalkınma projeleri ile çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan hemşerilerinin yüzünü güldüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Tufanbeyli merkezinde ve Saimbeyli’nin Karakuyu, Çatak Mahallelerinde hemşerileri ile buluştu..

MUHTARLARLA BULUŞTU

Sabah kahvaltısını Tufanbeylİ’nin muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte yapan Başkan Sözlü, burada yaptığı konuşmada Adana’da sorunların çözümü noktasında muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman bir arada hareket etmekten dolayı bahtiyar olduğunu ifade ederken muhtarların halka en yakın seçilmişler olduğunu belirtti ve Cumhur İttifakı’nın önemini, ittifakın Tufanbeyli’den Çukurova’ya şahlanması gerektiğini anlattı..

“TOROSLARA İNANCIMIZ TAM”

Kahvaltı programının ardından Tufanbeyli merkezinde hemşerileri ile buluşan Başkan Sözlü, otobüsün üzerine eşi Zeynep Sözlü ile birlikte çıkarken Tufanbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Remzi Ergü ile el ele Tufanbeylili hemşerilerini selamladı. Başkan Sözlü, buradaki konuşmasında “Toroslarda sizlerin varlığı ile bekamız teminat altında. Toroslara inanıyoruz. Tufanbeyli’nin elli bin nüfusun üzerine çıkmasını arzuluyoruz” dedi.

“KAPALI VE BASINÇLI SULAMA SİSTEMLERİNİN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Başkan Sözlü, Tufanbeyli’deki hizmetlerini “Tufanbeyli’de basınçlı sulama sistemleri açtık, hayvancılığı destekliyoruz. Yeni dönmemde de, Karaisalı’da deneme yaptık et ve süt açısından verimli ırkları burada da çoğaltacağız. Arzu eden tüm hemşerilerimizin hayvanlarının suni tohumlamasını biz yapacağız. Verimlilik artsın suyun olduğu her yerde de her tarafa kapalı ve basınçlı sulama sistemini biz yapacağız” sözleriyle anlattı.

SAİMBEYLİ CUMHUR İTTİFAKININ YANINDA

Tufanbeyli buluşmanın ardından Saimbeyli’nin Karakuyu ve Çatak Mahallelerinde Saimbeyli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Şahin Gökçe ile birlikte hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Sözlü, bölgedeki konuşmasında Cumhur İttifakı’nın önemini anlattı ve “Mustafa Kemalin askeriyiz deyip Mustafa Kemal’in askerlerini katledenlerle iş birliği yapanlar bir tarafta, diğer tarafta da biz varız” dedi..

MARDİNLİLER SÖZLÜ’YLE DEVAM DİYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Mar-Der tarafından düzenlenen programda Adana’da yaşayan Mardinli hemşerileri ile buluştu

“BİRBİRİMİZİ SEVEREK ADANA’DA HUZUR İKLİMİNİ İNŞA EDECEĞİZ”

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programda Başkan Sözlü’nün eşi Zeynep Sözlü, kendisine Mardinliler tarafından hediye edilen fistanı giydi. Eşi ile birlikte Mardinli hemşerilerini selamlayan Başkan Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada “Peygamberimiz ‘İman etmedikçe cennete giremezsiniz birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş sayılmazsınız’ diyor. İşte sizlere duyduğumuz sevginin kaynağı budur. Bizler birbirimizi severek üzerinde yaşadığımız coğrafyayı cennete çevirmek için huzur iklimini tesis edeceğiz, bunu birlikte başaracağız” dedi.

“ZAFERLE 31 MART’I GERİDE BIRAKACAĞIZ”

Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir ve 15 ilçede zaferle 31 Mart’ı geride bırakacağına olan inancını ifade ederek sözlerine devam eden Başkan Hüseyin Sözlü, “Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve O’nun elini güçlü olması devletimizin, milletimizin birliğinin tesis edilmesi için arkasında duran Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli sizleri çok seviyorlar. Bu dönem temellendirdik önümüzdeki dönemde de Adana’nın geleceğini birlikte inşa edeceğiz” dedi ve destek istedi.

KÖPRÜLÜ’DEN SÖZLÜ’YE TAM DESTEK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi’nde hemşerileri ile buluştu

Adana’nın ulaşım odaklı, dönüşüm ve yenilemeye açık alt yapısını oluşturarak kenti geleceğe hazırlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, aşağı Seyhan’ı ve Yüreğir’in bütününü rehabilite edecek projelerinin hazır olduğunu belirtti

GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Adana’da hayata geçirdiği ulaşım odaklı projelerle dönüşüm ve yenilemenin alt yapısını hazırlayan, kente kazandırdığı 12 yeni bulvarla kenti kuzeyden güneye doğudan batıya birleştirip bütünleştiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi. Eşi Zeynep Sözlü ve kızı Gökçen Sözlü ile birlikte alana giren Başkan Sözlü’yü mahalle sakinleri meşaleler ve havai fişek gösterileri ile karşıladı.

“İMARIN ÇEKİCİLİĞİNE KAPILMADIM”

Şehri kalkındırmaktan, yıllardır yapılmayan hizmetleri, hayal dahi edilemeyenleri hayata geçirmekten dolayı bahtiyar olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, “Aşağı Seyhan ve Yüreğir’in bütününde bir rehabilite olmadan Adana’yı değiştiremezdik. Onun için kentin hiçbir yerinde bir metrekare dahi tarım arazisini konut arazisine çevirmedik” diyerek Adana’da imar rantına geçit vermediğini, Türkiye’de imarın çekiciliğine kapılmayan yegane belediye başkanı olduğunu söyledi.

“KÖPRÜLÜ ADANA’NIN EN KIYMETLİ BÖLGESİ OLACAK”

Köprülü Mahallesi’nin önümüzdeki beş yıllık hizmet süreçlerinde Adana’nın en kıymetli bölgesi içerisine gireceğini aktaran Başkan Sözlü, “Daha önce mahallenin eşrafı ile bir araya geldik. Köprülünün değerini ortaya koymak için hazırlıklarımızda bir eksiklik yok. Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, gerekli yetkilerin tamamını imzalayıp bize tevdi edecekler” diyerek kentsel dönüşüm konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kollektif hareket edeceklerini ifade etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor